Webverkenner
Image default
Gezondheid

Behandeling door een fysiotherapeut

Wanneer u fysieke klachten ervaart kan fysiotherapie een goede oplossing zijn om deze te verminderen en op termijn te laten verdwijnen. Tevens kan een bezoek aan de fysiotherapeut u helpen om beweging en houding te verbeteren. De fysiotherapeut is kennisspecialist op dit gebied en stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op. Fysio Neerbosch helpt u om snel te herstellen, zodat optimaal bewegen weer mogelijk wordt.

Welke klachten komen vaak voor?

Wanneer u pijn heeft, blessures, of problemen met bewegen, dan kan fysiotherapie u helpen. Vaak zijn de klachten het gevolg van overbelasting of een verkeerde houding. Dit kan veroorzaakt worden door werk, hobby, of sport. Bekende klachten zijn: Nek-, rug-fys, schouder- en polsklachten. Bij sporters zien we vaak hamstring-, en achillespeesblessures, terwijl ook de welbekende ‘tennisarm’ vaak voorkomt.

Naast klachten door werk, hobby, of sport kunnen uw klachten natuurlijk ook voortkomen uit medische aandoeningen. Dit kan eveneens zorgen voor pijnklachten en moeite met bewegen. Bewegen onder begeleiding kan helpen klachten te verlichten. Ook na een ongeval of operatie is het raadzaam om u te laten begeleiden tijdens het revalidatieproces.

Behandeltraject bij Fysio Neerbosch

Bij het eerste bezoek zal de fysiotherapeut u gericht vragen stellen over uw conditie en mobiliteit. Hij of zij onderzoekt uw pijnpunten en mogelijke oorzaken hiervan. Alles wordt zorgvuldig in kaart gebracht om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Ieder mens is uniek en daarom wordt elk behandelplan met zorg, en op maat samengesteld. De fysiotherapeut biedt u de juiste begeleiding, geeft voorlichting en advies. Het is belangrijk dat u zich bewust wordt welke factoren een rol spelen bij het tot stand komen van uw klachten. Dit is om herhaling van problemen in de toekomst te voorkomen. Een behandeling duurt ongeveer een half uur en kan thuis, in de praktijk, of in een instelling plaatsvinden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en helpen u graag om van uw klachten af te komen.

https://fysioneerbosch.nl/