Webverkenner
Image default
Gezondheid

Deze tandarts brengt u onder narcose bij behandeling

Veel mensen hebben een hekel aan hun halfjaarlijkse tandartsbezoek. Voor sommige mensen is het echter dusdanig spannend, dat ze hun gebit daardoor niet eens halfjaarlijks laten controleren. Ze vermijden de tandarts liever, omdat ze bang zijn voor wat de tandarts gaat doen. Voor mensen bij wie deze angst dusdanig aanwezig is, is het aan te raden om naar een tandarts te gaan die u onder narcose kan brengen. In Deventer bent u hiervoor bij Tandartsenpraktijk St. Jozef aan het juiste adres. Maar ook als u verder weg woont en u op zoek bent naar een tandarts die u onder narcose kan brengen, bent u hier van harte welkom. Door u onder narcose te brengen, zorgt de tandarts ervoor dat u zo min mogelijk meekrijgt van de behandeling en dat u rustig blijft. Op die manier kunt u uw gebit gezond houden, zonder enorme angsten te ervaren.

Een behandeling met aandacht voor de patiënt

Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef begrijpen ze dat het voor sommige patiënten een grote stap is om naar de tandarts te komen. Ze doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Zo wordt u ontvangen in een prettige en rustgevende sfeer. Daarnaast wordt u niet gezien als nummer, maar wordt u met respect behandeld. De tandarts van deze praktijk neemt alle tijd voor u, zodat er rustig aan de vertrouwensband kan worden gewerkt. U maakt bovendien niet direct een afspraak voor een behandeling bij deze tandarts, maar komt eerst langs voor een angstspreekuur. Hierin bespreekt u uw angsten en vertelt de tandarts rustig over de diverse behandelingen die ze kunnen doen en over de mogelijkheid om u onder narcose te brengen. Vervolgens maakt u een afspraak voor behandeling. Tijdens de afspraak brengt de anesthesist u onder narcose. U zult niets mee krijgen van wat de tandarts doet. Uw gezondheid wordt uiteraard continu gemonitord. Na de behandeling bent u snel weer bij bewustzijn en mag u alweer binnen een uur onder begeleiding naar huis. De bijwerkingen van een narcose zijn tegenwoordig minimaal.

Maak vandaag nog een afspraak voor het angstspreekuur

Heeft u interesse in een tandartsbehandeling van deze tandarts? Maak dan vandaag nog een afspraak voor het angstspreekuur en ontdek de mogelijkheden. Via de website van Tandartsenpraktijk St. Jozef vindt u de contactgegevens.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/