Webverkenner
Image default
Groothandel

Presenteer uw producten op een aantrekkelijke manier met een display koelkast

Bent u werkzaam in de horeca of heeft u een winkel waarbij u uw gekoelde producten aantrekkelijk wilt presenteren? Dan is een display koelkast de perfecte oplossing. Hiermee laat u niet alleen uw producten zien aan uw klanten, maar zorgt u er ook voor dat uw producten koud en vers blijven. Wanneer uw klanten uw aantrekkelijke producten zien, bevordert dit ook hun koopintentie. Natuurlijk kunt u niet alleen etenswaar in de display koelkast bewaren. Ook blikjes of flesjes zijn hier uitermate geschikt voor. Zo kunt u uw klanten altijd een lekker koud drankje aanbieden.

Zorg voor meer ruimte voor uw gekoelde producten

Wanneer u in de horeca werkzaam bent, werkt u veelal met verse producten die koel moeten blijven. Hier is helaas niet altijd ruimte voor in een koelkast. Daarom kunt u ook denken aan een gekoelde werkbank. Onder de werkbank zitten diverse gekoelde kasten waar u etenswaarden met een gerust hart kunt neerzetten zodat ze langer vers blijven. Bij het bereiden van heerlijke gerechten wilt u natuurlijk wel verse producten gebruiken. Op de gekoelde werkbank kunt u zelf diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals het snijden van groente of vlees en andere mise-en-place. Op deze manier heeft u een goede combinatie van werkruimte en gekoelde opslagruimte.

Haal de beste kwaliteit in huis

Wilt u graag een display koelkast of een gekoelde werkbank voor uw winkel, restaurant of bedrijfsruimte? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Koopsretail. Dit bedrijf is onderdeel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland, dé specialist op het gebied van koeltechnisch apparatuur. Zij hebben verschillende producten waarmee u uw etenswaar altijd goed gekoeld kunt bewaren en aantrekkelijk kunt tonen aan uw klanten of medewerkers. Op de website van deze specialist kunt u alle meer informatie vinden over de verschillende koelkasten en werkbanken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan staan de medewerkers van Koopsretail altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Gerelateerde artikelen

Richt uw zaak mooi in met horeca apparatuur en meubilair

De mooiste Italiaanse tegels rechtstreeks uit de fabriek voor scherpe prijzen

Dé webshop voor uw verpakkingsmateriaal of geschenkdoos