Webverkenner
Image default
Groothandel

Vervang uw badkamertegels en creëer een mooie badkamer met een elegante uitstraling

Als we aan een plek denken in huis waar we even helemaal tot onszelf komen, dan is het wel in de badkamer. Hier hangt een oase van rust en kunt u heerlijk ontspannen. Ga in bad, steek wat kaarsjes aan en geniet van een momentje voor uzelf. We besteden dan ook redelijk wat tijd in de toiletruimte of badkamer. Maak daarom werk van deze plek door er een speciale ruimte van te maken. Wanneer uw badkamer wel een opknapbeurt kan gebruiken, is het aan te raden om de badkamertegels te vervangen door een mooier exemplaar. Hiermee geeft u de ruimte eenvoudig en geheel nieuwe en luxe look.

Kies uit een uitgebreid assortiment met badkamertegels.

Wanneer u nog op zoek bent naar badkamertegels in Dordrecht, is een bezoekje aan Fravo Tegels nabij Rotterdam zeker aan te raden. Zij hebben diverse vloer- en wandtegels in allerlei formaten en stijlen. De kans van slagen is hier dan ook erg groot! Gaat u voor grote tegels, kleine tegels, mozaïektegels of een chique marmeren look? Laat u adviseren door de medewerkers van deze specialist nabij Rotterdam over de tegels die in uw badkamer geschikt zijn. Naast badkamertegels bieden zij nog veel meer tegels aan voor nagenoeg ieder vertrek. Gaat u de woonkamer of keuken aanpakken en zoekt u tegels die passen bij het interieur? Hun brede aanbod met vloer- en wandtegels is zeer divers en de mooiste merken behoren hiertoe. De bekende fabrikanten die mooie en goede tegels voor onder andere de badkamer maken zijn:

  • Viva
  • Imola
  • Venis
  • Padana
  • Marazzi
  • Piet Boon
  • Keraben

Bezoek de showroom

Wanneer u op zoek bent naar tegels, brengt u het best een bezoek aan Fravo Tegels in Dordrecht, nabij Rotterdam. Door hun mooie en goedkope tegels zijn er eindeloze mogelijkheden om uw vertrek helemaal naar uw wens te maken. Vind hier tegels voor iedere ruimte vlak bij Rotterdam en laat deze vervolgens zetten door een ervaren tegelzetter van het bedrijf. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en bezoek binnenkort hun showroom!