Webverkenner
Image default
Groothandel

Bestel een PET-fles met de grootte, vorm en maat van uw eigen keuze

PET Power is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van de ideale PET-fles en verschillende soorten pharma bottles. Via de webshop geven zij u de mogelijkheid om uw PET-verpakking helemaal zelf te creëren. Bepaal de grootte, vorm en kleur en laat het hoogwaardige eindproduct bezorgen op een locatie naar keuze. Klinkt goed, toch? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website.

Waar staat PET eigenlijk voor?

Voordat we ingaan op de verschillende mogelijkheden die PET Power biedt voor uw PET-fles of pharma bottles, wilt u misschien eerst wat meer te weten komen over wat PET nu eigenlijk is. De afkorting ‘PET’ staat voor polyethyleentereftalaat. Dit is een polyester kunststof met een aantal eigenschappen die het zeer geschikt maken voor verpakkingsdoeleinden, zoals:

  • Het is transparant
  • Het is onbreekbaar
  • Het is volledig recyclebaar
  • Het kan in allerlei vormen, maten en patronen worden geproduceerd

Dit is uiteraard geen volledige lijst, maar het geeft u wel een idee waarom PET zo’n populair materiaal is.

Geef zelf vorm aan uw PET-verpakkingen

Nu u wat meer weet over PET, is het tijd om uw eigen PET-fles of unieke pharma bottles te ontwerpen. Gebruik de handige configurator op de website om al uw voorkeuren door te geven. Bepaal zelf de maat, vorm en het materiaal en plaats het eindresultaat in uw winkelmandje. PET Power gaat vervolgens aan de slag met het realiseren van uw ontwerp.

Ontvang advies van een salesvertegenwoordiger

Met al deze verschillende mogelijkheden kan het lastig zijn om erachter te komen welk ontwerp het meest geschikt is voor uw doeleinden. Kunt u beter voor pharma bottles met een smalle of een brede sluiting gaan? En welk materiaal kunt u het beste kiezen? Dit zijn allemaal vragen die u kunt stellen aan uw lokale salesvertegenwoordiger. Kijk voor meer informatie hierover op de website van PET Power.

Gerelateerde artikelen

Dé webshop voor uw verpakkingsmateriaal of geschenkdoos

Kwalitatieve draadstangen op maat bestelt u bij deze expert

Vind de perfecte groefkogellager voor uw toepassing