Webverkenner
Image default
Groothandel

De mooiste Italiaanse tegels rechtstreeks uit de fabriek voor scherpe prijzen

Italië is wereldwijd een van de grootste tegelfabrikanten. Italiaanse merken als Imola, Kronos en Lea leveren tegels van hoogwaardige kwaliteit. Deze tegels zijn ideaal voor het aanleggen van een mooie tegelvloer in uw keuken. Tegelspecialist Intertegel uit Dordrecht importeert verschillende Italiaanse tegels recht uit de fabriek. Dankzij deze specialist kunt u in Nederland genieten van de tegels van deze grote fabrikanten. Omdat dit bedrijf de tegels rechtstreeks uit de fabriek haalt, kunnen ze deze tegen scherpe prijzen aanbieden. U heeft de keuze uit een ruim aanbod kleuren, stijlen, materialen en structuren. Zo kunt u uw nieuwe tegelvloer zo creëren dat die perfect aansluit bij de stijl en het interieur van uw keuken.

Ga voor de tegels die perfect passen binnen uw interieur

Bij Intertegel in Dordrecht hebben ze meer dan 100 verschillende soorten tegels op voorraad. Dankzij dit gevarieerde aanbod weet u zeker dat de tegel die u zoek er altijd wel bij zit. Kies bijvoorbeeld voor grote Italiaanse vloertegels met een moderne uitstraling die eenvoudig schoon te houden is. Wanneer u nog geen idee heeft naar wat voor tegels u zoekt voor de tegelvloer in uw keuken, dan kunt u hier genoeg inspiratie opdoen. Leg wat tegels naast elkaar en zie het verschil. Kies voor warme tegels met een landelijke uitstraling of ga voor een strakke, donkere vloer als dit beter past bij uw interieur.

Ga langs in hun showroom voor deskundig advies

In hun grote showroom kunt u alle Italiaanse, maar ook de vele andere tegels met eigen ogen bekijken. In het echt zien ze er vaak net wat anders uit dan online. In de showroom van deze specialist in Dordrecht werken ook vakbekwame medewerkers die u graag helpen met het geven van deskundig advies of het opstellen van een offerte. Ook kunt u bij hen terecht voor het laten leggen van de nieuwe tegelvloer in uw keuken.