Webverkenner
Image default
Groothandel

Kwalitatieve draadstangen op maat bestelt u bij deze expert

Veel bedrijven in sectoren zoals handel (winkels), industrie (fabrieken) en de bouw (renovatie en nieuwbouw) hebben nood aan kwalitatieve draadstangen voor hun constructies en installaties. Bij Kobout heeft u keuze uit draadstangen gemaakt van materialen zoals staal en rvs, in alle mogelijke formaten en uitvoeringen. Bij deze specialist bent u gegarandeerd van service op maat in combinatie met kennis die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Dankzij het logistieke team krijgt u de draadstangen van uw bestelling snel geleverd. Wilt u liever niet zelf aan de draadstangen lopen klussen? Bespaar uzelf dan veel tijd en moeite door de specialisten van Kobout in te schakelen!

Een voorraad van meer dan 25.000 artikelen

Zoals eerder gezegd zijn draadstangen bij Kobout gemaakt van staal of rvs. Met een groot assortiment van meer dan 25.000 producten en de mogelijkheid om alles op maat te laten maken, vindt u hier zeker de draadstangen die u nodig heeft. Daarnaast zijn de bevestigingsmaterialen natuurlijk van uitmuntende kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur voor de producten. Wilt u een product op maat laten maken? Dan zijn dit de mogelijkheden:

  • Draadstangen op maat van uw toepassing laten zagen
  • Het assembleren van draadstangen naar uw wens
  • Het thermisch verzinken van 8,8 draadeinden volgens ISO-veiligheidsnormen

Snelle 24-uurs levering van al uw producten

Bij Kobout heeft u keuze uit een zeer breed assortiment op het gebied van draadstangen die bovendien ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn. De levering geschiedt uit eigen voorraad, zodat u alle producten snel binnen heeft. Bij veel van de producten wordt u zelfs een 24-uurs levering gegarandeerd. Weet u niet zeker welke draadstangen u nodig heeft voor uw toepassing? Op de website vindt u de contactgegevens zodat u contact kunt opnemen met de deskundige medewerkers van Kobout. Zij helpen u graag verder met het vinden van de juiste draadstangen.

https://kobout.nl/