Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Een installatiebedrijf uit Brabant inschakelen voor rookmelders en noodverlichting

Vanaf 1 juli 2022 zal de plaatsing van rookmelders en noodverlichting niet uitsluitend verplicht zijn voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande bouw. Dit gaat dus om miljoenen woningen! Het doel van deze nieuwe regelgeving is het terugdringen van het aantal doden door woningbrand. Het niet naleven van de nieuwe regels leidt tot een boete, maar uiteraard is veiligheid een nog veel belangrijkere beweegreden om rookmelders te installeren. Hiervoor schakelt u een erkend installatiebedrijf in, zoals MRO Elektrotechniek uit Raamsdonksveer te Brabant.

Met behulp van een expert uw veiligheid waarborgen

Wanneer men aan brand denkt, ziet men vooral de oranjerode vlammen als gevaarlijk. De waarheid is echter dat rook de echte moordenaar is. Rook is namelijk allang aanwezig voordat de vlammen u bereiken en kan ervoor zorgen dat u bewusteloos raakt. Bovendien belemmert rook het zicht, waardoor het des te moeilijker wordt om een brandend pand te verlaten. Door dé specialist in elektrotechniek uit Noord-Brabant in te schakelen voor het plaatsen van een rookmelder en (in bedrijfspanden of openbare ruimten) noodverlichting, wordt het veiligheidsniveau aanzienlijk hoger.

Bij het plaatsen van rookmelders komt meer kijken dan men denkt

Het plaatsen van rookmelders lijkt een eenvoudige klus, maar niets is minder waar. MRO Elektrotechniek, dé full-service dienstverlener op het gebied van elektrotechniek uit Raamsdonksveer, Noord-Brabant, kan snel in kaart brengen welk type rookmelder noodzakelijk is en waar deze geplaatst dient te worden. Elke situatie is weer anders. Zeker in grotere panden is het van belang te kunnen vertrouwen op de expertise van een erkend installatiebedrijf, zoals dit installatiebedrijf uit Brabant. Bij MRO Elektrotechniek zijn uitsluitend professionals met ruime kennis op het gebied van normen en richtlijnen in dienst.

Kies voor een elektrotechnisch bedrijf met tal van expertisegebieden

Met rookmelders en noodverlichting kunt u potentieel levens redden. Tenminste, wanneer u deze klus laat uitvoeren door dé specialist in elektrotechniek uit Noord-Brabant. Dit installatiebedrijf uit Brabant is gespecialiseerd op het gebied van brandmeldinstallaties. Behalve hiervoor bent u er ook aan het juiste adres voor onder andere datanetwerken, camerasystemen en verlichtingsoplossingen. Neem contact met hen op en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen!