Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Haal vakmanschap in huis met deze stalen trappen met houten treden

Bent u op zoek naar een ware blikvanger voor in uw huis te Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht? Dan loont het wellicht om te kijken naar de stalen trappen met houten treden van Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle. Deze vakmensen maken prachtige trappen volledig op maat van uw wensen en woning. Hierdoor krijgt iedere woningeigenaar een unieke trap. De stalen trappen met houten treden hebben zowel een modern als een landelijk uiterlijk en passen dus perfect bij deze twee interieurstijlen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan legt een trappenexpert van Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle u graag uit wat er mogelijk is.

Past deze unieke trap in iedere woning?

Iedere woningeigenaar in Noord-Brabant, Gelderland of Limburg wil graag unieke stalen trappen met houten treden in huis. Deze trap combineert het industriële van de stalen elementen met het rustieke van het hout, waardoor het een prachtige combinatie voor in huis is. Vooral in ruimtelijke woonkamers en hallen komt deze soort trap goed tot zijn recht. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis wordt er gekeken wat er mogelijk is. De afmetingen worden opgenomen door de trappenexpert en u bespreekt met hem of haar wat uw wensen zijn. Wilt u een leuning aan de trap? Of wilt u juist vliegende treden? Moet het kindvriendelijk zijn of mag het allemaal wat robuuster? Dit zijn allemaal zaken die u moet bespreken met de specialist. Zo komt u tot de perfecte trap volgens uw wensen!

Bekijk de gerealiseerde projecten voor meer informatie

Wilt u eerst weten wat er allemaal mogelijk is bij Holman Trappenmakerij als u stalen trappen met houten treden wilt laten maken? Bekijk dan de gerealiseerde projecten op de website. Om een afspraak in te plannen, vindt u de contactgegevens tevens op de website. De deskundige medewerkers vertellen u graag meer over hun ambacht!

https://www.holman-trappenmakerij.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze specialist komt uw bomen rooien met eigen materiaal in Den Haag of een andere stad

Wat kunt u allemaal precies met een transparant zeil voor uw veranda?

Onze voorbeeld betalingsherinnering gebruiken