Webverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Vergelijk je rijschool in Utrecht

Bij Rijscholen van Utrecht werken  goed opgeleide, enthousiaste instructeurs met veel ervaring. Ze besteden veel aandacht aan service en kwaliteit met als doel je te laten slagen voor rijbewijs B. Ook zijn ervan overtuigd dat een ontspannen sfeer van groot belang is voor het uiteindelijke resultaat. Voel jij je op je gemak en heb je het naar je zin in de rijles in Utrecht, dan blijf je gemotiveerd. Hele rijopleiding heb je te maken met een vaste instructeur en het is belangerijk dat je lest in een uitstekend onderhouden auto Bij de Rijschool in Utrecht is iedereen welkom om op te gaan voor rijbewijs B.  Ben je op zoek naar een rijschool waar je niet voor onaangename verrassingen komt te staan en waar je verzekerd bent van een gedegen opleiding?

Dan is het een goede optie om eerst de rijscholen te gaan vergelijken op prijs en kwaliteit. Je kan zelfs al op je zestiende en half beginnen met rijlessen! Ben je 16,5 jaar oud dan mag je starten met de theorie- en praktijklessen. Je mag praktijkexamen doen op je zeventiende. Je moet dan wel het autorijden en de verplichte praktijkexamen onderdelen goed beheersen. Natuurlijk moet je dan ook je theorie examen gehaald hebben. Zodra je je rijbewijs hebt gehaald, mag je tot je achttiende alleen in de auto rijden met een begeleider naast je. Deze  begeleider moet aan een aantal eisen voldoen. Zodra je achttien jaar bent mag je alleen in de auto rijden.  Je hebt al heel wat rij ervaring op de openbare weg kunnen opdoen. Meer informatie over het lessen vind je hieronder,  plan vanaf je zestiende half jaar je proefles nog in.

Snel en goedkoop je rijbewijs halen dan ben je bij rijschool Troy Utrecht  aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij kwalitatieve auto-rijopleidingen. Troy uit Utrecht  vindt het erg belangrijk om bij  iedere leerling een aansluitend pakket aan te bieden die bij zijn of haar wensen voldoet, daarom bieden wij al onze leerling een rijopleiding geheel nar wens ingevuld. bij het volgen van auto rijles Utrecht kunnen we je garanderen dat binnen no-time slaagt voor je rijbewijs. Bij Troy krijg je altijd rijles van een deskundige rijinstructeur die al meerdere jaren ervaring heeft. De instructeur is flexibel en vindt het belangrijk dat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Daarnaast werken wij met instructiekaarten waarop we al jouw vorderingen bijhouden. Zo kun je op ieder gewenst moment inzien, aan welke punten je nog moet werken en welke je al onder de knie hebt.