Webverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Autobedrijf uit Breda

Zoek je naar een professioneel autobedrijf in Breda? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Autobedrijf Bovak. Ons autobedrijf is al jaren een begrip in de regio, voor onderhoud van auto’s, occasions, tweedehandsauto’s, nieuwe of gebruikte banden en auto inkoop.

Wanneer je kiest voor Autobedrijf Bovak, dan ben je altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Altijd circa 500 gebruikte en 200 nieuwe banden op voorraad
  • Gebruikte banden kosten slechts vanaf € 25,- inclusief montage en balanceren
  • Goedkoop adres voor lichtmetalen velgen voor je auto
  • Tevens verzorgen wij aanverwant onderhoud aan je auto.

Al geïnteresseerd naar onze mogelijkheden? Of direct al dringende vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen.

Nieuwe banden nodig voor je auto?

Autobedrijf Bovak is het goedkoopste bedrijf voor nieuwe en gebruikte autobanden in Breda. Wanneer je autobanden bij ons afneemt, dan verzorgen wij natuurlijk ook het balanceren en monteren van de banden. Je krijgt bovendien een nieuw ventiel erbij! In ons assortiment banden vind je dan ook alleen maar A-merken en alle maten. Wij hebben een ruim voorraad autobanden.

Wil je wellicht hier meer over weten? Heb je specifieke vragen over winter- of zomerbanden? Voor deze vragen, opvragen van een prijsindicatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Autobedrijf Bovak. Wij zijn bereikbaar:

Tel: 0765991540
Mobiel: 0649313410
E-mail: info@autobedrijfbovak.nl

Of juist een nieuwe of andere auto nodig?

Wij zijn – dankzij onze jarenlange ervaring – specialist in auto’s. Hierdoor kunnen wij zeer interessante occasions aanbieden. Al onze auto’s worden altijd eerst grondig gecontroleerd. Dit doen wij altijd voordat deze worden aangeboden. Kom gerust een langs of kijk alvast op onze site naar onze occasions.

Autobedrijf Bovak is gevestigd aan de Weidehek 58 C in Breda. Je bent van harte welkom bij ons autobedrijf tijdens onze openingstijden. Kijk op onze site voor de actuele tijden.

https://www.autobedrijfbovak.nl/