Webverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Renault Zoe viaBOVAG

{{external image}}

De Renault Zoe is een volledig elektrische hatchback die voor het eerst in 2013 op de Nederlandse weg te zien was.  Het is vanaf dat moment goed gegaan met de auto die in de eerste helft van 2020 de best verkochte elektrische auto van Europa bleek.

 

Een occasion waar je nog erg lang plezier aan gaat beleven

Een tweedehands Renault kopen? Kies dan voor de Renault Zoe viaBovag. Dan weet je zeker dat je een goed onderhouden auto koopt, waarvan je nog erg lang plezier gaat beleven. De Renault Zoe is in verschillende uitvoeringen beschikbaar in de vorm van  de Zoe Life, de Zoe Zen, de Zoe Intens en de Zoe Edition One. De Zoe Life geldt als de basisuitvoering van de Renault Zoe, een elektrische auto die per generatie een langere actieradius kreeg. De actieradius verschilt per model en per generatie. Zeker is dat de derde generatie van de Renault Zoe van 2019 over een 52 kWh accu beschikt en dat je daarmee maximaal 390 kilometer af kunt leggen. En dat is een afstand waar iedereen al echt iets mee kan. De Zoe is daarmee volwassen geworden en niet voor niets is het een van de meest populaire elektrische auto’s die gereden worden momenteel.

Het autoblog inspireert en biedt relevante achtergrondinformatie

Als je nu alle achtergronden eens wil lezen van het rijden op elektriciteit, check dan eens autodromen.nl, een interessant blog over alles wat met auto’s te maken heeft. Je kunt er ruime achtergrondverhalen lezen over bijvoorbeeld elektrisch rijden, het opladen van de auto en de verschillen per laadpaal. Autodromen inspireert en belicht de zaken eens van een heel andere kant. Bovendien zie je wat de laatste auto must haves zijn en is er ook ruimte voor actuele ontwikkelingen rondom alles wat met de auto te maken heeft.