Webverkenner
Image default
Woning en Tuin

Welke houten vloer moet ik kopen?

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe vloer. Ik wist überhaupt nog niet van welk materiaal ik dat wou hebben. Maar heb uiteindelijk voor houten gekozen. Vervolgens ben ik gaan zoeken naar een vloerenwinkel, het liefst een uit de buurt, die mij perfect kon helpen hierbij. Zodoende kwam ik bij Bax Houthandel terecht. Op hun website las ik dat zij hun eigen fabriek hebben. Vandaar dat de prijzen zo laag waren! Want bij andere vloerenwinkels lagen die echt veel hoger! Maar om het beste advies te krijgen, heb ik toch besloten om de hulp van een medewerker van hen te krijgen. Daarom ben ik naar de dichtstbijzijnde vestiging van Bax Houthandel gegaan.

Vestiging

Daar aangekomen zag ik de meeste mooie houten vloeren opgesteld staan. Ook schenen overal lampen op waardoor je de vloeren heel mooi kon beoordelen. Daarnaast stonden er ook nog overal voorbeelden bij van waar ze die houten vloeren al in een kamer gelegd hadden. Zo krijg je natuurlijk een heel mooi beeld van hoe het bij jou eruit zou zien! Ik werd al snel aangesproken door een medewerker, die vroeg wat hij voor mij kon betekenen. Ik gaf aan dat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloer. Maar dat ik eigenlijk geen idee heb van welk houtsoort ik die wil hebben, welke het beste is voor mijn woning, welke maat dat dan moet zijn en welke kleur. Hij gaf direct aan dat hij op al die vragen een antwoord kon geven! Allereerst vroeg hoe of dat ik wist wat de ondergrond van mijn woning is. Daarbij gaf ik aan dat dat beton is. Vervolgens vielen er al wat houten vloeren af en bleef er bijvoorbeeld laminaat over. We zijn naar hun assortiment gelopen. En daar zag ik echt prachtige vloeren! Zelf gaf ik aan dat ik brede planken vaak heel erg mooi vind. Daarnaast vroeg ik naar zijn advies wat betreft de kleur.

Uiteindelijk heb ik een hele mooie nieuwe vloer gekocht. En dat allemaal dankzij Bax Houthandel (www.baxhouthandel.com)