Webverkenner
Image default
Industrie

Voorkom blootstelling en laat chroom-6 zo snel mogelijk saneren

Blootstelling aan carcinogene stoffen is schadelijk voor uw gezondheid. Chroom-6, fijnstof en dieselmotoremissie zijn een aantal voorbeelden van stoffen die u zo snel mogelijk moet laten saneren. Deze stoffen bevinden zich namelijk op de CMR-lijst van de Inspectie SZW, dit was voorheen de Arbeidsinspectie. De stoffen op deze lijst zijn kankerverwekkend en moeten op een secure wijze worden verwijderd. Hiervoor schakelt u natuurlijk het liefst een bedrijf in met jarenlange ervaring. Gom Specialistische Reiniging heeft de expertise in huis voor een effectieve en efficiënte behandeling van gevaarlijke stoffen. Bent u benieuwd naar wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Goede beschermingsmiddelen en de juiste voorlichting

Carcinogene stoffen, zoals onder andere chroom-6 en dieselmotoremissie kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Wanneer u aan een van deze stoffen wordt blootgesteld kan dit in het ernstigste geval leiden tot kanker. Preventie van blootstelling is dan ook essentieel. Dit begint natuurlijk al met de juiste beschermende kleding en andere beschermingsmiddelen. Daarnaast is het voor uzelf en uw medewerkers goed om te weten waardoor blootstelling kan ontstaan en hoe om te gaan in het geval van het omgaan met potentieel gevaarlijke situaties. Bij deze specialist vinden ze het goed saneren van chroom-6 en dieselmotoremissie erg belangrijk. Een ander aspect vinden ze ook heel belangrijk en dat is het adequaat voorlichten van medewerkers over de risico’s tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Voorkom blootstelling en schakel deze experts in

Of u nu chroom-6, fijnstof, dieselmotoremissie of een andere gevaarlijke stof wilt laten saneren, of voorlichting wilt geven aan uw medewerkers, bij deze specialist staan ze graag voor u klaar. Op hun website vindt u de nodige informatie over hun werkzaamheden en de verschillende stoffen. Daar vindt u ook contactgegevens waarmee u contact op kunt nemen voor het maken van een afspraak. Hun medewerkers kunnen u ook een checklist aanleveren waarmee u kunt checken of er sprake is van chroom-6 of dieselmotoremissie en of u deze moet laten saneren.

Gerelateerde artikelen

Lasersnijwerk laten uitvoeren met een professionele lasersnijder

Hoe kom ik aan een baan in de civiele techniek?

Voor aluminium gieten kunt u terecht bij deze expert