Webverkenner
Image default
Banen en opleidingen

Leer jezelf beter kennen met loopbaancoaching in Nijmegen

Als het gaat om uw baan, is het vaak niet eenvoudig om meteen de juiste beslissing te maken. Op jonge leeftijd ken je jezelf misschien nog niet zo goed en is het moeilijk om de juiste beslissing te maken naar je toekomst toe. Om hierover een duidelijker beeld te krijgen is loopbaancoaching te Nijmegen bij MD-act zeker aangewezen. Hierbij ga je in gesprek met een professional die samen met jou graag op zoek gaat naar je sterktes en zwaktes. Wat zijn je interessegebieden? Waaruit haal jij voldoening? Op basis van deze zoektocht heb je een mooie inventaris aan kwaliteiten waarmee je de arbeidsmarkt gaat verrijken.

Een ervaren en gecertificeerde begeleiding

Wanneer je voor loopbaanbegeleiding langskomt bij MD-act te Nijmegen, krijg je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor een coach. Zo kun je kiezen uit Robert Wouterse, een ervaren professional die op basis van een persoonlijke en betrokken begeleiding samen met jou reflecteert over jezelf. Door te normaliseren en gebruik te maken van humor zul je zeker op je gemak zijn tijdens deze gesprekken. Daarnaast is ook Mariëlle Damoiseaux aanwezig als coach bij loopbaanbegeleiding in Nijmegen en omgeving. Zij helpt je graag bij het herkennen van jouw eigen kwaliteiten. Zij heeft zelf veel ervaring in het doorspitten van personen in de zoektocht naar hun drijfveren en sterke punten. Soms beschikt iemand over bepaalde eigenschappen die ze nog niet hebben ontdekt. Daarnaast is het ook belangrijk om de grenzen van je persoonlijkheid te ontdekken. Op basis hiervan zul je pas echt weten wat je aankan.

Neem contact op met de coaches

Voor de loopbaanbegeleiding van een coach te Nijmegen van MD-act betaal je €142,65,- per uur. De duur van deze sessies en wanneer deze plaatsvinden zullen ze graag allereerst samen met jou bespreken zodat dit het beste voor je uitkomt. Daarnaast is het voor werkgevers zelfs mogelijk om de kosten af te trekken, wat ervoor zorgt dat u meestal maar €70,- per uur betaalt. Twijfel daarom zeker niet om gebruik te maken van deze voordelige service en neem contact op met MD-act.