Webverkenner
Image default
Banen en opleidingen

Een compleet overzicht van alle baanmogelijkheden in de werktuigbouwkunde bij Kuijpers

Een compleet overzicht van alle baanmogelijkheden in de werktuigbouwkunde bij Kuijpers

 

Ben jij net afgestudeerd als werktuigbouwkundige? Of heb je al een aantal jaar ervaring binnen de werktuigbouw? Binnen Kuijpers is er een divers banenaanbod op verschillende niveaus. In dit brede, technische vakgebied zijn ontzettend veel mogelijkheden. Een aantal hiervan, lees je in de volgende alinea’s.

 

Projectleider

Allereerst is er bij Kuijpers de mogelijkheid om te beginnen als projectleider. Een projectleider is eindverantwoordelijke voor diverse technische projecten die Kuijpers uitvoert. Je zult het aanspreekpunt zijn voor alle stakeholders in projecten. Je zal er voor moeten zorgen dat alle werkdisciplines goed op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast zorg je er voor dat alle budgetten en planningen bewaakt worden, dit vergt bij tijd en wijlen complex puzzelwerk.

 

Werkvoorbereider

Een goed begin is het halve werk, daarom kan een werkvoorbereider niet ontbreken. Je vervult een centrale en cruciale rol aan de start van grote, complexe en multidisciplinaire projecten. Je staat in het middelpunt van het team en zult nauw moeten samenwerken met onder andere projectleiders, engineers en technische tekenaars.

 

Engineer

Als engineer vertaal je de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp, in de vorm van een technische uitwerking. Hierbij is het van belang dat je blij wordt van het berekenen en construeren van een installatie bestaande uit specialistische en complexe samenstellingen. Je hebt minimaal een hbo-diploma nodig voor de functie van een engineer. Verder is hierbij regelmatig een aantal jaren ervaring vereist.

 

Servicetechnicus

In een functie als service technicus ontvang je opdrachten en benodigde technische informatie voor correctief en preventief onderhoud en/of reparaties aan gebouwgebonden installaties. In het geval van een storing ben jij verantwoordelijk voor het oplossen hiervan. Maar belangrijker nog, je focust ook op het voorkomen van storingen. Alle installaties ken jij van binnen en van buiten, dit maakt dat je in staat bent zelfstandig bugs te signaleren in de installaties.

 

Over Kuijpers

Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Kuijpers is door het gehele land verspreid over 15 vestigingen. Naast de hierboven genoemde functies zijn er ook mogelijkheden tot servicemonteur koeltechniek, technische beheerder, monteur werktuigbouwkunde en servicemonteur werktuigbouwkunde.  Een compleet overzicht van vacatures werktuigbouwkunde is online beschikbaar.

 

https://www.kuijpers.nl/jouw-carriere/vacatures-werktuigbouwkunde