Webverkenner
Image default
Bedrijven

Kies voor de verhuur voor installaties voor geluid voor dit bedrijf uit Rotterdam

Licht en geluid zijn belangrijke elementen om een evenement tot een groot succes te maken. Maar wie schakelt u hiervoor in? Lion Facilitair B.V. natuurlijk! Al jarenlang zorgt dit bedrijf ervoor dat de bezoeker een unieke ervaring beleeft. Met het juiste licht kunt u namelijk eenvoudig de juiste sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan spots of het uitlichten van sprekers. Maak uw wensen kenbaar aan de specialisten van Lion Facilitair B.V. en ontvang een uitgebreid lichtplan. Vergeet ook niet om aan de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam te denken. Zo weet u zeker dat de sprekers op uw evenement, de muziek en de geluidseffecten goed te horen zijn.

Totaaloplossing voor verhuur van geluid, licht en audiovisueel voor uw bijeenkomst in Rotterdam

U heeft wellicht een idee in gedachten hoe het evenement ingericht moet worden. Hoe kunt u de juiste sfeer creëren? Inderdaad, door de juiste licht- en geluidinstallatie neer te zetten. Maar vergeet ook niet om aan audiovisuele oplossingen te denken. Zeker wanneer er een beurs, presentatie of congres op de planning staat, is het verstandig om uw PowerPoint presentatie, film of fotocollege op een groot scherm te laten zien. Dus voor de verhuur van installaties voor geluid, licht en audiovisueel kiest u voor Lion Facilitair B.V., hét bedrijf uit Rotterdam. U wilt uw bezoekers toch ook een onvergetelijke beleving meegeven?

Verhuur van podiumonderdelen en installaties voor geluid door dit bedrijf uit Rotterdam

Bij ieder evenement gaat het om de acts die uitgevoerd worden. Daarvoor kopen uw gasten immers een kaartje. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een podium. Lion Facilitair B.V. levert verschillende podiumonderdelen. Werkelijk alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een catwalk, tribune of een podium met meerdere lagen. Heeft u de juiste onderdelen uitgekozen? Dan is het tijd om de afwerking uit te zoeken. Bij deze specialist kiest u uit bijvoorbeeld tapijt, marley balletvloer, lakfolie en nog veel meer. Dus niet alleen voor de verhuur van installaties voor het geluid gaat u naar dit bedrijf uit Rotterdam, maar ook voor diverse podiumonderdelen.