Webverkenner
Image default
Zorg

Is begeleid wonen voor jongeren iets voor jou?

Op het moment dat je nadenkt over begeleid wonen voor jongeren en twijfelt of dit voor jou geschikt is, is het natuurlijk fijn om hier wat meer informatie over te ontvangen. Op deze manier kun je jezelf beter voorbereiden op de stappen die hierna volgen. Zo is het prettig om te weten wat begeleid wonen precies inhoudt, welke locaties er beschikbaar zijn en wat de dagbesteding is. Niet geheel onbelangrijk is ook welk centrum je hiervoor in gaat schakelen. Zo is Leviaan bijvoorbeeld een echte aanrader. De trainingscentra van deze organisatie bevinden zich op locaties door heel Nederland. Je weet dus zeker dat je altijd op een prettige locatie zit, niet te ver weg van je vrienden en familie. Maar natuurlijk maak je hier ook weer veel nieuwe vrienden.

Jouw traject is gebaseerd op persoonlijke groei

Op het moment dat je aan de slag gaat met begeleid wonen voor jongeren bij Leviaan, sta jij als individu altijd centraal. Het traject dat je gaat volgen is compleet toegespitst op jouw persoonlijke groei. Er is dus altijd sprake van een individuele en persoonlijk aanpak. Je begeleider coacht en ondersteunt je waar dit mogelijk is, en waar je dit wenst. De mate van coaching is altijd in overleg met jou. De begeleider houdt hier rekening met jouw wensen.

Meer te weten komen over begeleid wonen voor jongeren

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor begeleid wonen voor jongeren bij Leviaan? Neem dan eens een kijkje op de website van deze organisatie. Hier vind je veel aanvullende informatie over de locaties, diensten en meer. Natuurlijk kun je ook in persoonlijk contact komen met een van de medewerkers. Maak hiervoor gebruik van de contactmogelijkheden op de website. Op deze manier kom je eenvoudig in contact met een van de experts. Zij vertellen je graag meer en beantwoorden al je vragen.

https://leviaan.nl/

Gerelateerde artikelen

Kom van uw nekklachten of met fysiotherapie bij deze specialist in Den Bosch