Webverkenner
Image default
Zorg

Incura, een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel software pakket

Als logopedie prof is het jouw taak mensen te helpen goed / beter te communiceren. Vrijwel alle cliënten zul je meerdere keren zien en dus is het zaak de voortgang goed te registreren. Incura is een pakket waarin je dit kunt doen. Incura is een van de betere EPD leveranciers die helpt je de administratie behapbaar te houden. Deze administratie software voor logopedie kunnen we omschrijven als een all-in pakket. De boekhouding, de facturen, zorgpaden, behandelschema’s, voortgangrapportages, je agenda en email: alles is samengevoegd in de online Incura omgeving. Dat je online werkt, heeft als voordeel dat je 24/7 snel even kunt inloggen voor een toevoeging, wijziging of om bepaalde zaken te checken.

Een koppeling binnen Incura is snel geregeld

De verschillende toepassingen van Incura zijn helder en toegankelijk van opzet. Je switcht in een paar klikken van de ene naar de andere tool. Zijn er bepaalde programma’s waar je al jaren mee werkt en die je niet wilt opgeven? Een koppeling binnen Incura is snel geregeld. Logopedisten die Incura gebruiken bestempelen het pakket dan ook als gebruiksvriendelijk,  eenvoudig en multifunctioneel.

Veiligheid voorop

De beveiliging van patiëntgegevens is voor Incura een volcontinu proces. De veiligheid van het systeem wordt 24/7 in de gaten gehouden en verbeterd waar mogelijk. Als een van de weinige EPD-pakketten voldoet Incura aan de ISO 27001 en NEN 7510 norm. Incura draait op Vital Health van Philips. Dit cloud-based platform is wereldwijd erkend.

Gratis demo of proefpakket

Als EPD fysiotherapie programma is Incura zeer geschikt. Evenzo voor GGZ-, oefentherapie- en ergotherapiepraktijken. Nieuwe gebruikers wordt de mogelijkheid geboden een demo aan te vragen. Ben je enthousiast dan kun je Incura uitproberen met een proefaccount. Zowel de demo als het proefpakket zijn gratis. De demo vraag je aan via https://www.incura.nl/demo-aanvraag-logo/. De ervaring leert dat vanuit alle gangbare software snel en moeiteloos overgestapt kan worden. Het Incura-team helpt je bij het overzetten van de gegevens. Elke klant krijgt hiervoor een persoonlijke overstapconsultant toegewezen.

https://www.incura.nl/