Webverkenner
Image default
Bedrijven

Huur een klassieke auto voor een leuk weekendje touren bij de autoverhuur in Limburg

Er zijn van die auto’s die echte klassiekers zijn. Het is erg leuk om hier een weekendje mee rond te rijden. Erg handig wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze klassiekers huurt u bij Autoverhuur RentaRolla Limburg. De Volkswagen T2 is te personaliseren met uw reclame-uitingen of een echte eyecatcher op een beurs. Deze klassieker levert leuke foto-momenten op! Ook voor trouwerijen is onze Volkswagen T1 erg geschikt. Uiteraard zorgt Autoverhuur RentaRolla Limburg in alle gevallen voor de chauffeur, zodat u optimaal geniet van de meest bijzondere dag uit uw leven.

Bij autoverhuur in Limburg huurt u een auto met accessoires

Wilt u een auto huren om een dagje uit te gaan? Een busje voor een personeelsuitje? Of een verhuiswagen? Ga voor de huur van al deze voertuigen naar RentaRolla Autoverhuur Limburg. Of u deze auto gebruikt voor een dagje uit, een zakelijke afspraak of een verhuizing maakt voor ons niets uit. U huurt bij ons een wagen compleet met accessoires zoals verhuisdekens, navigatie en in de wintermaanden met winterbanden. Daarnaast huurt u een auto of bus met een autoverzekering en pechhulp, zodat u altijd veilig op pad kunt. Zeker niet minder belangrijk is dat Autoverhuur RentaRolla Limburg bij de BOVAG aangesloten is. Onbezorgd rijden, dat is wat u wilt.

Geniet van een dagje uit met een auto van autoverhuur in Limburg

Gaat u een dagje uit met vrienden, collega’s of familie? Bijvoorbeeld naar een pretpark? Uiteraard moet u wel veilig op de plaats van bestemming aankomen, zonder dat er ongelukken gebeuren. Hoe doet u dat als u niet de beschikking heeft over een auto en niet in de gelegenheid bent om met het openbaar vervoer te gaan? Denk dan aan het huren van een auto bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij verhuren verschillende personenauto’s, waar plaats is voor 4 of 5 personen en met verschillende laadruimtes. Rijdt u liever in een automaat? Maak gebruik van de aantrekkelijke vakantieaanbiedingen van RentaRolla. Geen probleem, ook die vindt u bij deze autoverhuur in Limburg.

Gerelateerde artikelen

Gebruik van botox

Rieten daken

Bekijk de meest voordelige textielframe op maat