Webverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudige loonverwerking met het EB Portaal

Maakt uw bedrijf gebruik van het Employee Benefits Portaal? Dan vindt alles inzake personeelsaangelegenheden, zoals salarisverwerking, in het digitale Employee Benefits Portaal. Er wordt salarisadministratie verwerkt en relevante koppelingen gemaakt met diverse EB gerelateerde organisaties, zoals de Arbodienst en uw assurantietussenpersoon. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden op het gebied van HR advisering, loonverwerking, verlof en verzuim. Als u inlogt op het Employee Benefits portaal bent u verzekerd van een beveiligde internetomgeving. Hierdoor zijn de gegevens zijn niet leesbaar voor derden die het bericht onderscheppen en kunnen berichten niet gewijzigd worden. Een compleet pakket van financiële producten en diensten, dat is wat u kunt verwachten.

Verschillende voordelen van loonverwerking voor de werkgever

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitbesteden van alles omtrent salaris? Slimme keuze! Steeds meer bedrijven maken diezelfde keuze en dat is niet zo vreemd. Een bedrijf zoals EB Portaal biedt u verschillende grote voordelen. Wat deze voordelen zijn? Bij dit bedrijf zijn uitsluitend specialisten in dienst, waardoor er voor een werkgever niet langer meer salariskennis vereist is. Zowel wettelijke als cao-ontwikkelingen worden bewaakt en in overleg met u doorgevoerd. U kunt alle mutaties voor loonverwerking in uw personeelsbestand doorgeven zoals salariswijzigingen, in dienst, uit dienst en adreswijzigingen. Dankzij de doorzichtige kostenstructuur betaalt u een vast tarief per werknemer per jaar. En EB portaal heeft een gratis helpdesk voor al uw personele aangelegenheden.

Ontvang overzichtelijke salarisstroken tijdens loonverwerking

Het is belangrijk om overzichtelijke en correcte salarisstroken uit te delen aan uw medewerkers en bij te houden voor uw administratie. Met jarenlange ervaring is dat een van de zekerheden bij EB portaal. Tijdens loonverwerking heeft dit bedrijf uw belang voor ogen. Zo worden de salarisstroken overzichtelijke en helder gespecificeerd. Salarisbetalingen kunnen worden aangeleverd in een SEPA bestand, waardoor u deze eenvoudig en snel kunt importeren in uw telebankierprogramma. Periodieke (en cumulatieve) journaalposten worden voorzien van uw eigen grootboekrekeningnummers. En individuele en gezamenlijke salarisoverzichten sluiten naadloos aan op uw jaarstukken. Van salarisspecificaties tot aan loonaangifte en van verzuimoverzichten tot aan verlofrapportages, de mogelijkheden op het gebied van loonverwerking door EB Portaal zijn zeer divers. Van welke diensten maakt u graag gebruik?

Gerelateerde artikelen

De beste railverlichting systemen voor uw project

Geef al uw berekeningen uit handen aan dit calculatiebureau

Goederen importeren uit China en de regelgeving omtrent invoer