Webverkenner
Image default
Bedrijven

De mooiste eilanden van Spanje

Spanje is een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie, het land zelf is niet alleen prachtig maar ook deze mooie vakantie eilanden zijn de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. 

Een van deze eilanden is Lanzarote, wat door een vulkaanuitbarsting van 280 jaar geleden een prachtig vulkaanlandschap heeft. Wist je dat een kwart van dit eiland is uitgeroepen tot een nationaalpark. Hier is super veel te beleven. Je kunt er erg lekker vers vlees eten maar ook veel te weten komen over wat een vulkaanuitbarsting nou precies inhoudt, leerzaam en leuk dus. 

Een ander Spaans eiland is Mallorca, dit eiland staat bekend om de vele jongeren vakanties maar heeft nog veel meer te bieden dan dat. Mallorca heeft heuvels, zandstranden, druipsteengrotten, zandstranden en diepe ravijnen. Al deze aspecten bepalen het mooie karakter van het eiland Mallorca.  

Het bekendste eiland van Spanje is waarschijnlijk Ibiza, het feesteiland. In de zomermaanden draait het op dit eiland vooral om het feesten, clubs zoals Ushuaïa zijn niet te missen. Als je wilt kijken naar de natuur is de zomer niet de beste periode om dit eiland te bezoeken. Wil je lekker naar het strand om bij te kleuren en te ontspannen en in het weekend feesten totdat je erbij neervalt, dan is Ibiza het eiland voor jou om te bezoeken. 

Ook Tenerife is een van de prachtige Spaanse eilanden, het eiland met niet alleen mooie gouden stranden maar ook zwarte stranden. Ook wordt op dit eiland carnaval groots gevierd, het loopt er dan vol met mensen vol glitter en glamour. Maar aan Rio de Janeiro kunnen ze natuurlijk niet tippen, gelukkig komen ze wel in de buurt. 

Dit zijn natuurlijk niet de enige eilanden van Spanje maar een paar van de mooiste op een rijtje. Neem een kijk op de site www.vakantiespanje.nl en boek ook een ander reisje, bijvoorbeeld een vakantie naar Benidorm. 

http://vakantiespanje.nl