Webverkenner
Image default
Bedrijven

Bijpassende cupcake vormpjes geven je feestje extra sfeer

Heb je alles al compleet voor je feestje en heb je daarbij ook al gedacht aan passende cupcake vormpjes? Het is leuk om een feestje helemaal in stijl te kunnen vieren. Of het nu gaat om een babyshower, een gender reveal party, een kraamfeest, een verjaardag of een bruiloft. Er zijn veel gelegenheden om een feestje te vieren en elke gelegenheid voor een feest moet immers met beide handen worden aangegrepen. Een feestje in stijl vieren is natuurlijk het allerleukste. Cupcake vormpjes die passen bij de versiering maakt het helemaal af.

Maak het jezelf gemakkelijk bij het vieren van je feest

Natuurlijk is het leuk om alles op elkaar af te stemmen en veel werk te maken van een feest. Maar soms is het ook fijn om te kiezen voor gemak. Het gemak van duurzaam wegwerpservies bijvoorbeeld. Na het feestje niet hoeven denken aan afwas, maar alles gewoon weg kunnen gooien is erg fijn. Het duurzaam wegwerpservies van Daily Style is daarvoor zeer geschikt. Het is niet alleen duurzaam, maar ook in allerlei mooie kleuren te verkrijgen. Zo kun je niet alleen de versiering en de cupcake vormpjes op elkaar afstemmen, maar ook het servies hierbij matchen.

Alle versiering voor de feestlocatie koop je hier

Bij Daily Style vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Niet alleen vormpjes voor de cupcakes en duurzaam wegwerpservies, maar ook alle versiering vind je hier. Van ballonnen en slingers tot confetti en vlaggenlijnen. Ook originele bedankjes koop je bij deze veelzijdige winkel. Het organiseren van een speciaal themafeest is altijd leuk. Wil je alles op elkaar afstemmen en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Het personeel helpt graag bij vragen, zowel in de winkel als telefonisch. Bestel je online? Bij een bedrag boven de € 75,- wordt je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd!

Gerelateerde artikelen

Dankzij Dymo labeletiketten heb je altijd overzichtelijke etiketten op je poststukken

De leukste weetjes van tennis

Eenvoudig een unieke verpakking met een geprint ontwerp