Webverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhuur van kantoorruimte door een specialist

Bent u zzp’er of mkb’er en op zoek naar geschikte kantoorruimte? Dan kan het een hele klus zijn om een ruimte te vinden die aan al uw wensen voldoet. Misschien heeft u zelfs wel heel specifieke eisen, waardoor een kantoorruimte iets aangepast zou moeten worden. Verhuurders hebben hier echter vaak weinig zin in. Bovendien willen zij vaak een langlopend contract afsluiten, terwijl u liever niet te lang ergens aan vastzit. U bent immers een gedreven ondernemer die houdt van flexibiliteit. Daarom is Van Keulen Vastgoed – Verhuur uw ideale partner voor het vinden van geschikte kantoorruimte. Dit verhuurbedrijf verhuurt verschillende panden met handige kantoorruimtes en is zeer flexibel. Hier profiteert u namelijk van een korte opzegtermijn. Sluit u een contract af voor een langere periode? Dan investeert de verhuurder graag in de ruimte, zodat deze helemaal naar uw wens is.

Diverse oppervlakten en flexibele contracten

Van Keulen Vastgoed – Verhuur verhuurt kantoorruimte met een oppervlakte van 15 m2 t/m 200 m2. Deze ruimten zijn met name geschikt voor zzp’ers, startende ondernemers en beoefenaars van een vrij beroep die graag een flexibel contract hebben. Zo is het mogelijk om voor onbepaalde tijd een contract af te sluiten met een opzegtermijn van drie maanden. Hierdoor beschikt u over een goede werkruimte en behoudt u de flexibiliteit die u op prijs stelt.

Meer aanbod van deze verhuurder

Naast kantoorruimte verhuurt Van Keulen Vastgoed – Verhuur nog andere ontroerende zaken. Denk hierbij onder andere aan gestoffeerde woonruimten, opslagruimten, werkruimten, praktijkruimten en winkelruimten. Zelfs catering- en horecagelegenheden behoren tot de mogelijkheden. Net zoals landbouwgronden. U ziet: deze verhuurder is echt van alle markten thuis.

Ook verkoop van ontroerend goed is mogelijk

Dit verhuurbedrijf wil zijn activiteiten graag uitbreiden. Daarom zijn de eigenaren op zoek naar ontroerend goed om te kopen, zodat ze het vervolgens kunnen aanbieden voor verhuur. Het is zelfs mogelijk om een pand aan hen te verkopen en dit vervolgens zelf terug te huren. Interesse? Neem dan contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur.

https://vankeulenverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Je AOV online afsluiten: voorkom geldzorgen ten tijde van arbeidsongeschiktheid

Leg je boodschap op een originele manier voor aan je doelgroep

Profiteer van professioneel belastingadvies van dit advieskantoor uit Oisterwijk