Webverkenner
Image default
Beauty en verzorging

Uw favoriete kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele en modieuze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Maak dan een afspraak bij Moniques Hairfashion. U kunt in deze kapsalon in Krimpen aan de Lek terecht voor een fris en modieus kapsel. Het creatieve en spontane team is gepassioneerd voor het vak en dit stralen ze uit in de creaties die ze maken. Elke dag wandelen er tevreden en enthousiaste klanten de deur van dezekapsalon uit.

Een modieuze look voor iedereen

Dé professionele kapper in Krimpen aan de Lek, in de buurt van Krimpen aan den IJssel, staat voor u klaar om u een modieuze look te bezorgen. Het team heeft veel kennis en creativiteit, wat nodig is in dit veelzijdige vak. Deze kapper luistert steeds naar uw wensen, geeft bruikbaar advies en werkt alleen maar met de beste producten. Want voor uw haar is alleen het beste goed genoeg. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen hier terecht voor het knippen, stylen en kleuren van hun haar. Daarnaast kunt u hier ook een afspraak maken om uw make-up te laten doen, zodat u uw feestelijke look helemaal compleet maakt. Heeft u kort haar en droomt u al lang van een weelderige haardos? Maak dan een afspraak bij deze haarspecialist voor een haarverlenging of extensions. Mannen kunnen ook bij deze kapsalon terecht voor verschillende behandelingen. De kappers bezorgen u een fris geknipte coupe, maar u kunt hier ook uw baard laten scheren met een open mes.

Maak een kappersafspraak

Heeft u graag dat een kapper uit deze kapsalon in de omgeving van Krimpen aan den IJssel uw haar onder handen neemt? Heeft u al een kapsel in gedachten of krijgt u graag wat professioneel advies? Of weet u niet goed welke producten u moet gebruiken? Maak dan meteen een afspraak via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op met de medewerkers van Moniques Hairfashion in Krimpen aan de Lek.

https://moniqueshairfashion.nl/