Webverkenner
Image default
Beauty en verzorging

Laat een bovenooglidcorrectie uitvoeren bij deze specialist nabij Arnhem

Voor een bovenooglidcorrectie of andere cosmetische ingrepen kunt u terecht bij Optimum Clinics, nabij Arnhem. Bij deze professionals bent u in goede handen. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de voor- en nadelen van de door u gewenste behandeling, de procedure zelf, de nazorg en de verwachte hersteltermijn. Hierbij krijgt u minimaal een week bedenktijd. Als u akkoord gaat met de procedure, tekent u voorafgaand aan de procedure een toestemmingsformulier.

Krijg een frisse en jonge uitstraling

Dankzij een bovenooglidcorrectie krijgt uw gezicht een frisse en uitgeruste uitstraling. Vóór de bovenooglidcorrectie wordt uw oog uiteraard verdoofd met een druppel verdovingsvloeistof. Tijdens de procedure wordt overtollig huid-, spier- en vetweefsel verwijderd en herpositioneerd. Ook branden de specialisten bloedvaatjes dicht als dit nodig is. Na de behandeling wordt de wond gehecht, afgedekt en gekoeld. Hierdoor wordt eventuele nabloeding beperkt. Bij de deskundige praktijken nabij Arnhem wordt er een verborgen incisie gemaakt in uw natuurlijk oogplooi. Hierdoor wordt er een onopvallend litteken gecreëerd.

Ook voor andere cosmetische procedures gaat u langs bij deze experts

Naast een bovenooglidcorrectie laat u bij deze specialist nabij Arnhem verschillende andere cosmetische behandelingen uitvoeren, zoals het verwijderen van uw spataderen. Deze experts bieden verschillende behandelingen aan, waaronder:

  • Diagnose door met echo duplex
  • Sclerotherapie
  • Behandeling van de spataderen met een endoveneuze laser
  • Verwijderen van oppervlakkige spataderen door Müller-phlebectomie
  • Verkleven van diepgelegen spataderen door echogeleide FOAM-sclerotherapie

De specialisten van deze kliniek nabij Arnhem hebben veel ervaring met het laseren en verwijderen van spataderen. U laat bij een van deze praktijken in Oosterbeek, Denekamp of Dinxperlo uw spataderen verwijderen met hypermoderne medische apparatuur. Hierdoor ervaart u na de behandeling een snel herstel.

Neem contact op met deze kliniek en maak een afspraak

Wilt u een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren of uw spataderen laten verwijderen nabij Arnhem? Maak dan een afspraak bij de deskundige professionals van deze praktijken in de omgeving van Arnhem. U vindt Optimum Clinics in Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo.