Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Uw ervaren specialist in vloer- en wandtegels in Meerkerk

Bent u op zoek naar unieke vloertegels voor in uw ruimte? Dan moet u zeker bij KROON Vloeren in Steen zijn. Deze aanbieder van onder meer vloertegels en wandtegels in Meerkerk heeft een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar met tegels voor allerlei interieurs. Van modern en strak tot klassiek en landelijk. In Meerkerk, tussen Gorinchem en Utrecht, vindt u hun uitgebreide showroom waar al hun tegels prachtig zijn tentoongesteld. Hier kunt u altijd terecht voor deskundig advies en kunt u de opties met de medewerkers van KROON Vloeren in Steen bespreken. Nergens in de regio vindt u zo veel vloertegels als in deze showroom!

Diverse soorten vloertegels verkrijgbaar

KROON Vloeren in Steen is specifiek gespecialiseerd in stenen vloeren. De tegels die u hier kunt kopen, hebben een sprekend design en zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze nog een lange tijd meegaan. Wilt u goed interieuradvies ontvangen van een echte tegelspecialist? Of wilt u uw nieuwe tegels door ervaren tegelzetters laten plaatsen? Dan bent u hier zeker aan het goede adres. Ook wanneer u graag vloerverwarming wilt combineren met vloertegels, kunnen de experts van deze aanbieder u uitgebreid informeren. Het assortiment bevat zowel natuursteen vloeren (zoals marmer, hardsteen, graniet of leisteen) als keramische vloeren (ook wel bekend als plavuizen of als gebakken tegels). Wanneer u tegels aanschaft bij dit bedrijf, kunt u kiezen voor enkel levering of levering inclusief plaatsing van de tegels. Door de jarenlange ervaring en rechtstreekse contacten met fabrieken weten de specialisten van dit bedrijf precies hoe ze u zo optimaal en snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ook een specialist in wandtegels

Wilt u uw ruimte voorzien van designvolle wandtegels en wilt u hiervoor KROON Vloeren in Steen in Meerkerk inschakelen? Dan maakt u een hele goede keuze, want ook hier ligt hun uitgebreide specialisme. Wandtegels zijn net wat anders vervaardigd dan vloertegels, waardoor er ook een specifieke kennis vereist is. Ook hier kunt u op rekenen bij deze aanbieder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met KROON Vloeren in Steen of kom langs in hun showroom!