Webverkenner
Image default
Bedrijven

Tips tegen muggen

Een mug in je kamer, super irritant! Die kleine beestjes kunnen je de hele nacht wakker houden met hun vervelende gezoem en de volgende ochtend heb je ook nog eens overal jeuk! Ook tijdens het kamperen is de mug vaak de grootste vijand. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om muggen te verjagen:

 

Tip 1

Koop een muggenlamp, bijvoorbeeld de Eurozap. Deze lamp trekt allerlei insecten aan, waaronder dus muggen, met UV licht. Zodra ze in de buurt komen van het elektrocutierooster worden ze ge-elektrocuteerd. Niet erg fijn voor de mug, maar zo kan jij weer slapen! En dat is wat we natuurlijk wilen


Tip 2

Smeer Deet op je huid, dit vinden muggen erg vies en daarom komen ze niet meer op je af. Ben je met een groepje, gebruik dan wel állemaal de Deet, want anders is de ene persoon die het niet heeft gedaan extra de pineut.

 

Tip 3

Hang een klamboe op in je kamer, deze zijn bijvoorbeeld te koop bij shopvoorgezondheid. Naast dat deze klamboe je beschermt tegen insecten, ziet het er ook nog eens erg leuk uit in je kamer. Ze zijn te koop in allerlei soorten, voor éénpersoons bedden, maar ook voor tweepersoons bedden. Sommige klamboes zijn zelfs geïmpregneerd, dit betekent dat ze beschermd zijn met insectenwerende en insectendodende stof.

 

Tip 4

Gebruik een elektrische vliegenmepper, hiermee is het echt 10 keer makkelijker om een mug te vangen en te doden dan met een ouderwetse mepper of met een krant of slipper. Ook in het donker is het erg handig, want zodra je de mug raakt zie je een flitsje, waardoor je weet dat je weer gerust kunt gaan slapen.

 

Tip 5

Het klinkt misschien gek, maar een ventilator of airconditioning kan ook helpen tegen muggen. Door de verplaatsing van de koele lucht blijven de muggen liever weg.

 

http://shopvoorgezondheid.nl

Gerelateerde artikelen

Behoefte aan een arbeidsjurist in Den Bosch?

Eetkamerstoelen van deze outlet zijn prachtig en betaalbaar

Waar en welke pokerkaarten kun je het beste kopen?