Webverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Printers gaan een steeds belangrijkere rol spelen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een printer in huis staan. Als ik een enquête af zou nemen durf ik bijna met zekerheid te zeggen dat iedereen de printer kent zoals die in huis staat, maar weinig mensen kennen waarschijnlijk veel andere printers. De printer branche ondergaat hevige verandering. Dit heb jij als consument waarschijnlijk alleen aan de prijs gemerkt. In dit artikel ga ik jullie in het kort vertellen over printers.

Eerder maakte we thuis allemaal gebruik van een laserprinter. Deze is in de loop van de jaren verbeterd, omdat het vaak traag ging en de printjes vaak op moesten drogen. Deze printers zijn dan ook vaak vervangen door de continious inkjet printer. Dit is een dure naam voor een ‘gewone’ printer. Niet alleen de consumenten gebruiken het thuis, maar ook bedrijven gebruiken deze printers. Meestal wordt het gebruikt om even een brief of een offerte uit te printen. 

Nu hebben bedrijven ook andere grot industriële printers die vaak bestemd zijn voor heel wat anders dan dat ene printje. Deze printers spelen een belangrijke rol bij het productie proces en de documentatie van producten. Er zijn namelijk een heleboel printers die producten voorzien van labels en stikkers en die dit registreren. Op deze manier is het voor bedrijven heel makkelijk om bepaalde producten terug te vinden. Misschien hebben jullie enkele weken gehoord van de babymelk producten die terug geroepene werden naar Frankrijk omdat er problemen mee waren. Aan de hand van de barcode die er op zit kan het dus allemaal makkelijk gecontroleerd worden. Je moet alleen automatisch codering checken kunnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een code M camera.

Een andere grote ontwikkeling zijn de 3-D printers. De printers maken het mogelijk om gewoon voorwerpen te maken aan de hand van een printer. Zoals je dus leest is er veel mogelijk en veranderd er veel in de printers branche.

http://www.kba-metronic.com/nl

Gerelateerde artikelen

Het digitaliseren van verenigingen

Verhuizen naar Rotterdam

Verhuur van kantoorruimte door een specialist