Webverkenner
Image default
Electronica en Computers

Nieuwe Nintendo Switch Sports game

Nieuwe Nintendo Switch Sports game

De nieuwe Nintendo Switch Sports game ligt nu in de winkels, maar wat kun je er nu precies van verwachten? Het is weer een hele upgrade vergeleken met het spel wat je een aantal jaren op de WII kon spelen. Je kunt nog steeds bowlen, maar dit is in een totaal nieuwe omgeving. Het speelt zich voornamelijk buiten af waar de bowlingbanen liggen wat je een totaal andere beleving geeft. Laat jezelf alleen niet afleiden door de prachtige omgevingen, want het draait natuurlijk nog steeds om strikes gooien. Daarnaast kun je ook heerlijk binnen achter de Nintendo Switch een potje badminton spelen. Dit is ontzettend leuk om alleen te doen, maar ook kun je tegen vrienden spelen. 

De personages zien er prachtig uit, maar pas op want er kan een harde smash komen van een lief gezichtje. Met Chambara ga je een soort van Jedi achtige zwaardgevechten doen, wat natuurlijk weer harstikke leuke is voor de stoere jongens en meisjes onder ons. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om te tennissen. Ook kun je samen met iemand die bij je is een potje volleyballen tegen de computer. Dit is een spel waarbij sport en strategie gecombineerd worden. Er staat een speler voor alle ballen achter en de andere staat voor vlak bij het net.Last but no least hebben we rocketleague een voetbalspel met grote krachten. Het is een beetje fictief, maar dat is juist leuk want je kunt harder trappen als de echte voetbalspelers.

Ring Fit Adventures

Dan komen we nu bij een andere sport game voor de Nintendo swtich nl. Ring Fit Adventures Switch. Dit is echt een trainingstool om je fitness oefeningen dagelijks thuis te kunnen uitoefenen. Het wordt geleverd met een speciale ring, waardoor je dus niet alleen je conditie, maar ook je spieren kunt trainen. Het leuke aan deze game is dat je het ook kunt opbouwen. Er zijn namelijk verschillende moeilijkheidsgraden waar je uit kunt kiezen. Naast het vele rennen is er natuurlijk nog veel meer actie in deze game. Je kunt door squads perfect uit te voeren klappen uitdelen aan je tegenstander. Ook kun je een schild bouwen door de ring tegen je buik aan te zetten. Daarnaast kun je ook paddle surfen met de joy con controllers. Kortom veel sportplezier!

Nog meer sportgames

De redactie van console4fun houdt altijd de laatste trends op het gebied van sport games voor de Nintendo Switch voor je in de gaten. Natuurlijk volgen wij ook alle andere trends op het gebied van console gaming. Ook handige accessoires zoals een extra controller of de Nintendo Switch Pro controller vind je bij ons op de website.