Webverkenner
Image default
Electronica en Computers

Nieuw scherm iPhone 8

De iPhone 8 is in 2017 uitgebracht als opvolger van de iPhone 7 met veel nieuwe toevoegingen. Dit iPhone model heeft een 4,7 inch Retina HD Display wat ervoor zorgt dat je de natuurlijke kleuren ziet op je scherm als je foto’s’ of filmpjes maakt. Bovendien is het scherm ook uitgerust met Apple’s ‘True Tone’ techniek. Door deze techniek kan het scherm continu het omgevingslicht meten en de kleuren van het scherm hierop aanpassen. Dat maakt dat het onder alle omstandigheden prettig is om naar het scherm te kijken.

Het is misschien al een paar jaar geleden dat de iPhone 8 is uitgebracht, maar nog steeds zijn er op dit moment veel van deze modellen in gebruik. Het is logisch dat na zo’n lange periode van intensief gebruik er op een gegeven moment iets aan het toestel stuk gaat of dat er zich technische mankementen voor gaan doen. Met name het scherm van je iPhone 8 is een onderdeel wat gevoelig is voor mankementen, en dan is de oplossing een nieuw scherm iPhone 8 laten installeren

 

Waarom zou je kiezen voor een nieuw scherm iPhone 8?

Je iPhone 8 gebruik je elke dag, en dan is het niet zo gek dat er op een gegeven moment wat mee kan gebeuren. Het is niet ondenkbaar dat je de iPhone een keer uit je handen laat vallen waardoor je met een gebarsten scherm zit. Door de barsten kun je niet meer goed zien wat er op het scherm te lezen is, en het swipen kan dan minder prettig zijn voor je vingertoppen. Met een gebarsten scherm bestaat ook de kans dat er op een gegeven moment stof en water in je telefoon kan komen met alle gevolgen van dien. Maar zelfs als je heel zuinig met je iPhone 8 omgaat en een screenprotector hebt gekocht kan er na verloop van tijd iets met de hardware of de software aan de hand zijn. Een scherm wat niet meer wil reageren op aanraking of ingebrand beeld is een veel voorkomend euvel. Dit soort beschadigingen maken het lastig om je iPhone te gebruiken, en dan kun je ervoor kiezen om een nieuw scherm voor je iPhone 8 te laten installeren. 

 

Een nieuw scherm iPhone 8 voor een betaalbare prijs

Alleen het scherm van je iPhone 8 vervangen is een minder prijzige oplossing dan de aanschaf van een hele nieuwe iPhone als je een niet functionerend scherm hebt. Met een nieuw scherm kan je iPhone het namelijk nog prima jaren blijven doen.

Bij het GSM Reparatie Centrum kunnen ze in slechts 20 minuten een nieuw iPhone 8 scherm plaatsen waar je een jaar garantie op krijgt. Zo kun je voorlopig weer een tijdje van je iPhone 8 kunt genieten die er weer bijna als nieuw uitziet.