Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Laat een SPAL ventilator installeren door een deskundige monteur

SPAL is een van de meest bekende merken en zult u zeker al eens hebben gezien als u op zoek bent naar een ventilator voor uw voertuig. Dankzij de lange levensduur en uitzonderlijke kwaliteit is SPAL namelijk de meest voor de hand liggende keuze als u een nieuwe ventilator wilt installeren in uw voertuig. Wilt u ook een SPAL ventilator van uitstekende kwaliteit aanschaffen voor uw wagenpark of privéauto? Dan moet u bij RDN zijn. Deze specialisten helpen u namelijk ook met de montage en installatie! Zij zijn namelijk een Original Equipment Manufacturer (OEM), waardoor u er zeker van bent dat de ventilator van SPAL op de juiste manier wordt geïnstalleerd in uw voertuig.

Waarom blijft SPAL de populairste keuze op het gebied van ventilatoren?

De ventilatoren van SPAL worden al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw geproduceerd. Het Italiaanse kwaliteitsmerk heeft dus al vele concurrenten verslagen, want zij blijven de nummer één op het gebied van koelventilatoren voor (personen)auto’s. Dit is zeker te danken aan de continue ontwikkeling en innovatie die bij het bedrijf plaatsvindt. Zo zijn er bijvoorbeeld 12/24 volts ventilatoren beschikbaar die dankzij de hoge bouwkwaliteit lang dienst doen in uw voertuig. Op deze manier is de koeling in uw voertuig altijd goed geregeld. Bovendien zijn er verschillende montagemogelijkheden, waaronder het gebruikmaken van metalen bevestigingstrips of een bevestigingset met kunststof pinnen.

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan over de verschillende modellen

Wilt u een SPAL ventilator bestellen of juist een afspraak maken voor de montage en installatie van het product? RDN staat voor u klaar. Op de website vindt u de contactgegevens zodat u direct een afspraak kunt maken. Heeft u eerst vragen of wilt u graag meer advies over de verschillende ventilatoren die beschikbaar zijn? Ook dan staat een van de deskundige medewerkers u graag te woord om u van meer informatie te voorzien.