Webverkenner
Image default
Bedrijven

Jaren 30 tegels geven elke ruimte een authentieke uitstraling

Bent u net verhuisd en zoekt u naar inspiratie voor de inrichting van uw nieuwe woning? Of bent u gewoonweg toe aan iets nieuws en authentieks? Dan zijn jaren 30 tegels dé oplossing voor u! In welke ruimte u deze tegels ook aanbrengt; ze creëren overal een authentieke uitstraling. Met deze gedetailleerde tegels haalt u gegarandeerd iets unieks in huis. Jaren 30 tegels staan bekend om de mooie diepe kleuren en het glimmende uiterlijk dat ze bezitten. In combinatie met de opvallende kleurcombinaties, afwerklijsten en tussenranden zorgt dit in uw huis voor een echte vintage look.

 

Haal uw jaren 30 tegels bij de tegelspecialist

Wanneer u ervoor kiest om jaren 30 tegels toe te passen in uw woning, wilt u deze natuurlijk wel bij de specialist halen. Alleen dan bent u ervan verzekerd dat u tegels in huis haalt die van goede kwaliteit zijn en die lang meegaan. Voor jaren 30 tegels bent u bij Terre d’Azur in goede handen. Deze tegelspecialist levert dergelijke klassieke tegels in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. Hierdoor vindt u gegarandeerd de tegels die bij uw interieur en smaak passen. Weet u echter nog niet goed wat u wilt en ontvangt u daarom graag advies? De medewerkers van Terre d’Azur helpen u graag. U neemt eenvoudig contact met hen op via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

 

Bekijk de collectie online en doe inspiratie op

Bent u benieuwd geworden naar het aanbod van Terre d’Azur? Via de website bekijkt u eenvoudig en snel de uiteenlopende collectie aan jaren 30 tegels. Bovendien kunt u hier inspiratie opdoen voor uw gehele interieur. Diverse interieurs in jaren-30-stijl worden weergegeven op de website. Wenst u niet alleen advies over uw tegels, maar over het gehele interieur? Ook dan kunt u contact opnemen met Terre d’Azur. Met behulp van deze tegelspecialist maakt u van uw woning een waar jaren-30-paradijs.

https://terredazur.nl/