Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Het vinden van een betrouwbare letselschade advocaat in Amsterdam

Een letselschade advocaat in Amsterdam vinden is niet zomaar gedaan. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres om te contacteren zodra u ooit letselschade heeft opgelopen of als u denkt dat u het slachtoffer bent geworden van nalatigheid of een opzettelijke onrechtmatige daad, neem dan contact op met een betrouwbare letselschade advocaat in Amsterdam. Een letselschade advocaten bureau die u kan helpen is Trias Legal. Het kantoor vertegenwoordigt slachtoffers van nalatigheid en opzettelijke onrechtmatige daad op basis van onvoorziene kosten, wat betekent dat ze hun kennis volledig inzetten om de vergoeding te winnen die u verdient.

Letselschade advocaat in Amsterdam: kenmerken van een kwalitatief advocatenbureau

Een aantal zaken die een goed letselschade advocatenbureau maken, is de service die ze hun cliënten aanbieden. Tijdens het claimen van letselschade komt er veel papierwerk bij kijken wat voor veel cliënten die net een ongeluk hebben gehad erg veel is. Een goed bureau, zoals Trias Legal, neemt deze zorgen voor zijn klanten weg. Ook is het belangrijk om een bureau te vinden die luistert naar uw wensen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met het werk van uw advocaat heeft gedaan en dat u daarom op zoek bent naar een second opinion. Ook in zo’n geval kunt u Trias Legal raadplegen voor hulp.

Het verschil tussen opzettelijk of nalatigheid

Als alternatief vindt een opzettelijke onrechtmatige daad plaats wanneer een persoon opzettelijk en ander letsel toebrengt. Een auto-ongeluk is bijvoorbeeld een situatie waarin dat plaatsvindt. Bij een auto-ongeluk is er geen opzet om u schade te berokken, alleen nalatigheid van de nalatige bestuurder. Er is echter sprake van een opzettelijke onrechtmatige daad wanneer een persoon opzettelijk een ander voertuig ramt, of een andere persoon aanvalt of slaat. In sommige gevallen zijn bedrijven aansprakelijk wanneer een werknemer opzettelijk een klant aanraakt, slaat of duwt.