Webverkenner
Image default
Architectuur

Gebruikt u de verkoopkracht van een promotionele sleutelhanger nog niet?

Ik sprak met de lokale Rotterdamse slotenmaker Locksecure.nl die graag wat meer klanten zou lokken – dat willen we toch allemaal! In zijn zaak werkt hij dagelijks met meer dan 100 sloten en sleutels, sommige van deze sloten worden zelfs heel duur verkocht. Maar hij had er zelfs nog nooit aan gedacht om promotionele sleutelhangers te gebruiken om het aantal terugkerende klanten en referenties te verhogen.

Dus stelde ik hem voor om een honderdtal promotionele plastieken sleutelhangers te laten bedrukken met zijn logo en telefoonnummer en eventueel zijn website. Niets speciaal, gewoon een simpele sleutelhanger die zijn klanten eraan deed denken waar ze hun slot of sleutels vandaan hadden en waardoor ze hem in de toekomst gemakkelijk konden contacteren.

Het leek me vreemd dat iemand die dagelijks honderden sleutels gebruikte, zowel autosleutels als huissleutels, er niet aan dacht om een goedkope simpele sleutelhanger toe te voegen aan producten die soms zelfs tientallen euro’s kosten. Een simpel idee, maar het werkt.

Ik stelde voor om bij elk nieuw slot een sleutelhanger toe te voegen aan de doos met sleutels zodat de klant deze kan gebruiken. Als de slotenmaker dit wenst, kan hij zelfs reclame maken op zijn website voor de gratis sleutelhanger bij elke bestelling. Waarom niet? Misschien kan dit kleins een klant wel aanzetten tot kopen – en het kost de slotenmaker niks extra als hij toch al van plan was om de sleutelhangers te gebruiken.

De slotenmaker kan ook een sleutelhanger toevoegen aan elke sleutel die in de winkel of bij de klant thuis gemaakt wordt zodat de klant de sleutelhanger kan gebruiken. Deze eenvoudige techniek werkt op verschillende vlakken, als handelaar is de slotenmaker niet altijd met zijn klanten bezig. Vaak verkoopt hij ook aan andere handelaren die zijn sloten gebruiken in hun zaak. Dus als deze sleutels doorgegeven worden naar de eindgebruiker, dan weet deze gebruiker van waar het slot en de sleutels vandaan komen en kunnen ze de slotenmaker in de toekomst contacteren. Het zal de slotenmaker niet veel kosten om het te proberen en hij zal snel zien hoe succesvol het idee is.

Mocht je een professionele slotenmaker willen contacteren dan kunt u terecht bij Michael Schapkul, een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam die al enige tijd vakmanschap uit in beveiliging en het leveren van hoogwaardige diensten aan particulieren en bedrijven.

http://www.locksecure.nl