Webverkenner
Image default
Bedrijven

Eenvoudig een unieke verpakking met een geprint ontwerp

Ben je geïnteresseerd in een mooie verpakking printen? Heb je bijvoorbeeld een webshop, en wil je de producten leuk versturen? Dat is mogelijk door een unieke verpakking. Eenvoudig ontwerp je een eigen doosje. Dit kan echter ook een andere soort verpakking geprint worden. Tevens is het gebruik van uniek materiaal een mogelijkheid. Het assortiment voor een verpakking printen breidt zich constant uit. Na een eigen ontwerp, ontvang je snel en goedkoop je eigen creatieve verpakking thuis. Eveneens zijn de opties eindeloos betreffend vormen en maten. Zelfs wanneer jouw maat er niet tussen staat, kunnen we wat voor je betekenen.

Soorten verpakkingen

Bij een verpakking printen denkt men vaak aan een standaard door. Ook al is het ontwerp altijd uniek, de doos zelf is ook iets bijzonders. Jouw producten hebben hun eigen grootte en vorm. Om efficiënt te werken zijn verschillende soorten verpakkingen essentieel. Daarom zijn er meer dan 20 soorten verpakking printen mogelijk. Als doosjes bestaat het assortiment uit producten met autolock bodem, klepdeksel of folder display. Tevens zijn doosjes met een Zweedse bodem en twee kleppen mogelijk. Maar hier houdt het niet op Andere vormen dozen zijn brievenbusdozen, bonbondoosjes en kubussen. Zelfs vormen zoals een hanger, ster of hart kan bedrukt worden.

Hoe werkt het?

Je hebt dus een optie voor verpakking printen gekozen. Of dit nou een koffertje, map of wijndoos is, het ontwerp is de volgende stap. Daarvoor dien je uiteraard de keuze hebben gemaakt betreffend de maat. Om vervolgens het product samen te stallen, dien je het materiaal ook te kiezen. Dit heeft namelijk invloed op jouw ontwerp. Een ontwerp voor verpakking printen is gemakkelijk zelf te maken. Wij beschikken namelijk over een eenvoudige tool. Hiermee kan jij zelf snel een ontwerp samenstellen. Echter kan je ook gebruik maken van je eigen software of bestaande ontwerp, mocht je hierover beschikken. Daarna kan je bestellen.Gerelateerde artikelen

Altijd een oplossing met de mediator in Utrecht

Wat moet je eten als je kies getrokken is

Kies voor de verhuur voor installaties voor geluid voor dit bedrijf uit Rotterdam