Webverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bijzondere vergaderlocaties bij De Buitenhorst

Bij De Buitenhorst in Brabant vindt u bijzondere vergaderlocaties die u nergens anders zult vinden. Tegenwoordig is het heel normaal om af en toe die stoffige vergaderlocatie uit te komen en een externe locatie te vinden om wat nieuwe energie en inspiratie op te doen. Bent u ook toe aan een bijzondere vergaderlocatie en bent u op zoek naar een inspirerende en afwisselende omgeving? Vraag dan bij locatie De Buitenhorst om meer informatie over hun bijzondere vergaderlocaties gelegen aan Natuurgebied de Maashorst in Brabant. Het is bij dit groepsverblijf in Brabant mogelijk om in een groene en rustgevende buitenomgeving te vergaderen en aan teambuilding te doen. Er zijn meerdere opties die feilloos aansluiten bij elke wens die u maar kan hebben.

 

Voor zakelijke gasten

De bijzondere vergaderlocaties bij dit groepsverblijf in Brabant is ideaal voor zakelijke gasten die hun vergadering naar een hoger plan willen tillen. Deze beschikbare locaties zijn van alle gemakken voorzien: Wifi, airconditioning, projectoren en andere vergadervoorzieningen. Ook kunt u ervoor kiezen om een heerlijke lunch of diner te laten serveren of kunt u voor de nodige break een ommetje in de omgeving maken. Dan kunnen u en uw collega’s of zakelijke partners in alle rust nog wat dingen bespreken terwijl u door het Natuurgebied loopt. Dan komt u verfrist en met nieuwe energie terug naar locatie en kunt u met een helder hoofd weer aan de slag. Wilt u aan de ultieme teambuilding doen? Dan is het misschien een idee om voor een overnachting bij De Buitenhorst te kiezen naast één van de bijzondere vergaderlocaties. Groepen tot wel 50 personen zijn welkom bij de drie accommodaties die aan elkaar gekoppeld kunnen worden voor grotere groepen.

 

Groepsverblijf in Brabant

Niet alleen zakelijke gasten maar ook families en andere groepen zijn welkom bij dit groepsverblijf in Brabant. Even een weekendje relaxen? Dan kunt u heerlijk gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en tot rust komen in deze groene omgeving. Komt u met een grote groep familieleden en waarbij de leeftijden divers zijn? De Buitenhorst is oorspronkelijk een veehouderij waar een luxe groepsaccommodatie bij gebouwd is. Voor kinderen is het een heel avontuur om bij de dieren een bezoekje te brengen, een wandeling te maken of voor de volwassenen om ‘s avonds in de wellness te relaxen.

https://debuitenhorst.nl

Gerelateerde artikelen

Profiteer van professioneel belastingadvies van dit advieskantoor uit Oisterwijk

Leg je boodschap op een originele manier voor aan je doelgroep

Verhuizen naar Rotterdam