Webverkenner
Image default
Bedrijven

Bekende fouten bij beginnende bedrijven

Voor een beginnend bedrijf is het rechthouden van je schuld en inkomsten vooral het grootste probleem, vooral als je nog niet zo’n groot bedrijf hebt of helemaal geen CFO binnen je bedrijf. Kleinere bedrijven zullen vaker richting uitzendbureaus en verloningsbedrijven gaan omdat die goedkoper werknemers kunnen regelen, als je dit binnen je eigen bedrijf moet doen heb je vaak al een personeelszaken afdeling nodig. Dat zijn fulltime werknemers die fulltime werknemers aannemen en onderhouden, hierdoor betaal je dus eigenlijk dubbel voor één werknemer.

Stel, je hebt een bedrijf en die grootste inkomsten die je binnenhaalt zijn door middel van het verkopen van producten. Dit betekend dat je een inkoopmanager nodig hebt die alle producten in kan kopen zonder dat je schuld daar te hard van stijgt, zo’n inkoopmanager is niet 2 jaar bezig met inkopen regelen. Na een bepaalde tijd kan het systeem zichzelf herhalen en is er geen probleem. Hierdoor kan je het beste naar een verloningsbedrijf/detacheringsbedrijf hun zorgen voor een tijdelijke werkkracht voor je, die wel 40 uur per week aanwezig is, en die je zonder enigszins zorgen weer kan ontslaan.

Voor veel bedrijven is het helaas niet zo makkelijk, vaak betalen ze teveel voor de werknemers die ze krijgen van uitzendbureaus en betalen de uitzendbureaus de werknemers weer te weinig. Een soort kwaadaardige cirkel die niet ophoudt. Om dit te voorkomen begonnen mensen met het verkopen van software uitzendbranche, zo kunnen kleine bedrijven zelf hun personeel regelen en hebben ze het tussen persoon, het uitzendbureau, niet nodig. Opmerkelijk genoeg vinden kleinere bedrijven dit een enorme verbetering, aangezien ze hoge kosten moeten betalen aan uitzendbureaus voor personeel dat amper gebruikt werkt. Nu kunnen ze op hun eigen tempo personeel inhuren waarvan hun denken dat die het best geschikt is voor de baan. Mysolution.nl biedt dit soort services aan, snel goedkoop en moeiteloos.

Gerelateerde artikelen

Huur een klassieke auto voor een leuk weekendje touren bij de autoverhuur in Limburg

Altijd een oplossing met de mediator in Utrecht

Eerste dag werken in een magazijn