Webverkenner
Image default
Alarmsysteem

10 EENVOUDIGE MANIEREN OM UW FAMILIE VEILIGER TE HOUDEN

10 EENVOUDIGE MANIEREN OM UW FAMILIE VEILIGER TE HOUDEN

Simpel gezegd, veiligheid is de staat van veilig zijn en beschermd tegen niet-gewenste gebeurtenissen en uitkomsten. Daarom hebben we beveiligingssystemen geïnstalleerd. En hoewel we er allemaal naar streven onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze gezinnen te waarborgen, is veilig blijven niet altijd een topprioriteit.

Af en toe is het goed om een ​​stapje terug te doen en te kijken naar veranderingen of gewoonten die kunnen worden aangebracht om te zorgen dat veiligheid een prioriteit is. Om u te helpen, zijn hier 10 eenvoudige manieren en dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u uzelf en uw gezin wilt beschermen.

1. Ken uw buurt. Ontmoet je buren en leer die kennen in de gemeenschappen rondom je huis. Hoe beter deze relaties, hoe groter de kans dat u op elkaar let. Samen is een community veiliger. Meer specifiek, bouw een relatie op met een of twee betrouwbare buren en zorg ervoor dat je een naaste vindt en identificeert waarmee je contact kunt opnemen in geval van een noodgeval. Ken uw gemeenschap beter door betrokken te raken bij activiteiten zoals lokale opruimacties en wijkwachtprogramma’s (beide kunnen de criminaliteit van een gemeenschap met ongeveer 16 procent verminderen).

2. Rij Dit is de sleutel: doe een toezegging om veilig te blijven op de weg. Dat betekent, niet sms’en en rijden, stoppen om een ​​telefoongesprek aan te nemen, het eten laten staan ​​wanneer u niet in een bewegend voertuig bent en alle onhandelbare passagiers kalm houden. Autorijden is een taak die 100% van de aandacht van een bestuurder vereist en er gebeuren te veel ongelukken omdat een goede bestuurder wordt afgeleid.

3. Controleer brandalarmen en koolmonoxidemelders maandelijks. Controleer uw detectors niet alleen wanneer u vooruit springt of terugvalt. Zorg er in plaats daarvan voor dat alle gasdetectie- en rookmelders correct zijn geïnstalleerd en regelmatig worden getest; dit is een eenvoudige manier om de veiligheid van uw gezin te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw gezin veilig is tegen deze gevaren.

4. Wees sociaal netwerkveilig. Hoewel het verleidelijk is om berichten te plaatsen over Suzie’s voetbalwedstrijd die om 17:00 uur plaatsvindt, levert dit type update van sociale media gevaarlijke informatie op voor iedereen die kwaad wil doen. Houd berichten over specifieke verblijfplaatsen en tijden (vooral die lange vakantie) van uzelf en anderen van sociale-mediasites en geef die informatie alleen aan degenen die het absoluut nodig hebben (en plaats updates over vakanties nadat u thuis bent gekomen). Communiceer met de jongere familieleden over sociale netwerkveiligheid.

5. Bewaar chemicaliën goed. Geneesmiddelen en chemicaliën moeten worden bewaard in een afgesloten ruimte die niet toegankelijk is voor kinderen en huisdieren. Door deze producten eenvoudig op een veilige locatie op te slaan, kunt u ervoor zorgen dat uw gezin (met name de kleinere leden) veilig is voor schadelijke chemicaliën . Denk aan schoonmaakbenodigdheden, ontvlambare vloeistoffen, artikelen voor de verbetering van het huis die zijn voorgeschreven aan bepaalde familieleden. Met hulp van uw bedrijf voor thuisbeveiliging kunt u de bewaking van de huisbeveiliging instellen om ervoor te zorgen dat er geen kinderen of huisdieren op deze opslaglocaties komen.

6. Houd noodnummers bij de hand. Het kan gemakkelijk zijn om dit te laten glijden omdat de meesten een mobiele telefoon hebben met voorgeprogrammeerde nummers. Het bijhouden van een lijst met noodnummers in de buurt van de telefoons of op een centrale locatie is echter handig in geval van nood waarbij een mobiele telefoon buiten bereik is of een jonger familielid zonder dat een mobiele telefoon de oproep hoeft te doen. Neem een ​​stap verder door kinderen te leren een paar zeer belangrijke cijfers te onthouden. Tijdens een noodgeval, hoe sneller de reactie, hoe groter de kans op een positief resultaat.

7. Gebruik buitenverlichting. Verlicht de buitenkant van uw huis ’s nachts, wat indringers kan weren en zorgen voor gemoedsrust voor uw bezoekers en familie. Het installeren van eenvoudige, bewegingsgecensureerde lampen kan ongewenste bezoekers doen schrikken en de indruk wekken dat iemand binnen thuis is en op de hoogte is.

8. Draag veiligheidsgordels. Dit kan voor sommigen een tweede natuur zijn, maar voor anderen is het een goede gewoonte om te leren (en het is de wet!). Het spreekt voor zich (hoewel we het hier zullen noemen), in het ongelukkige geval van een ongeluk, het dragen van een veiligheidsgordel houdt passagiers veilig en kan de levens van u en uw dierbaren redden. Veiligheidsgordels zijn overuren gemaakt om ongelooflijk efficiënt te zijn en ze beschermen de kritieke delen van het lichaam, waardoor het risico op levensgevaarlijke verwondingen of dodelijke ongelukken wordt verminderd.

9. Installeer een alarmsysteem. Het veilig houden van je huis is belangrijk, maar iedereen binnen houden is de belangrijkste prioriteit. Niet alleen zorgt (en toont) een alarmsysteem ervoor dat potentiële inbrekers worden afgeschrikt, maar die efficiënte systemen zullen ook helpen bij het inzetten van autoriteiten bij u thuis in geval van een mogelijk noodgeval.

10. Communiceer. Het leven is chaotisch en schema’s kunnen nootachtig zijn, maar neem een ​​beetje ‘veiligheidsvakantie’ en communiceer met uw familie en gemeenschap over mogelijke risico’s en / of zorgen. Het open houden van communicatielijnen klinkt misschien als een eenvoudig hulpmiddel, maar alle gezinnen moeten eraan werken en ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde “veiligheid” -pagina staat.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag