Webverkenner
Image default
Internet

Wat is belangrijk voor webdesign?

Heb je een eigen bedrijf of ga je er eentje beginnen? Dan is het belangrijk dat je een eigen website hebt. Webdesign wordt gedaan door een webdesigner. Nofie is een webdesigner in Rotterdam die al veel ervaring heeft in het maken van websites en webshops voor verschillende bedrijven. Bij het maken van een website zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten en dingen waar je op moet letten bij het maken van een eigen website. Natuurlijk is Nofie hier allemaal van op de hoogte. 

Meerdere pagina’s is beter

Een website maken lijkt misschien erg makkelijk en misschien denk je dat het alleen 1 pagina moet bevatten, maar dit helaas niet waar. Een website de juist uit veel pagina’s bestaat wordt vaker gevonden en bezocht. Er zijn ook veel verschillende pagina’s aan te maken ook al denk je dat misschien van te voren niet. Hieronder zet ik een paar belangrijke aspecten onder elkaar die je zoiezo op je website moet hebben staan:

  • Tarieven

  • Diensten

  • Markten

  • Projecten

  • Producten

  • Het Team 

  • Contact 

Dit zijn wel de meest belangrijkste en meest voorkomende die je op een website moet hebben staan. Het is vooral ook belangrijk dat je goed laat zien wat voor bedrijf je bent en welke diensten of producten te verkoopt en ook waarom. 

Je kan mensen aantrekken door verschillende trucjes toe te passen op je website. Je kan bijvoorbeeld leuke knoppen of verschillende blokken maken met informatie over je bedrijf. 

Mensen vinden het vaak ook vooral belangrijk dat ze een foto kunnen zien van de oprichter of degene die achter het bedrijf zit. Zo laat je direct een eerste indruk achter en zorg er ook voor dat deze dan goed is. Met een eigen foto laat je ook zien dat je niet bang bent om een indruk achter te laten en dat je het belangrijk vindt dat mensen weten met wie ze spreken.