Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Twee belangrijke adviezen over het huren van een steiger

Twee belangrijke adviezen over het huren van een steiger

Het assembleren van een steiger is voor een steigerverhuurbedrijf een eitje van een cent. Zij dealen namelijk dagelijks met dit bijltje. Voor mensen die dit niet dagelijks doen, kan het in elkaar zetten van een steiger een enorme uitdaging zijn. Het huren van een steiger bij een steigerverhuurbedrijf is daarom niet zo eenvoudig als sommigen het doen laten lijken. Je moet namelijk rekening houden met de verschillende soorten en maten steigers in steigerland te huur zijn. En wil je een staande steiger of een verplaatsbare steiger huren? Verplaatsbare steigers lijken misschien verstandig, maar kunnen ook andere gevaren met zich meebrengen. In deze blog help ik je graag op weg door uit te leggen hoe je een steiger huurt!

Maak gebruik van instructies en win advies in

Zoals al eerder gezegd is het huren van steigers geen dagelijkse bezigheid. Steigers worden zelden gebruiksklaar bij de klant afgeleverd waardoor je de steiger zelf zal moeten monteren. Wanneer je dit nog nooit eerder hebt gedaan, is het verstandig om van te voren daar advies over in te winnen. Daarnaast is het verstandig om de meegeleverde montage-instructies te hanteren bij de bouw van de steiger. Tip: wanneer je van plan bent om een steiger te gaan huren, geef dan aan dat dit je eerste keer is. Meestal geeft het verhuurbedrijf dan wat extra tips over hoe je een steiger in elkaar kunt zetten. Scheel een hoop extra werk!

Informeer de steigerverhuurder

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten steigers te huur. Daarom zal de steigerverhuurder bepalen wat voor steiger het beste kan worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te weten waar je precies de steiger voor nodig bent. Daarnaast is het verstandig om de hoogte en breedte op te nemen. Je wilt natuurlijk geen steiger huren die niet past naast je huis of garage! Met al deze informatie kan de steigerverhuurder de beste steigeroptie voor jou selecteren. Zo wordt steigerverhuur een fluitje van een cent!

 

https://www.123machineverhuur.nl/