Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Trouwfeest organiseren

Afgelopen week hebben ik, mijn broer en enkele andere familieleden een trouwfeest georganiseerd. Dit ter gelegenheid van mijn ouders hun gouden trouw jubileum. Enkele maanden geleden zijn wij hier al mee begonnen. Aangezien mijn ouders al enkele jaren in een flat wonen, wisten we al vanaf begin af aan dat we opzoek moesten gaan naar een zaaltje waar we de gasten welkom konden heten. Naast dat we een zaaltje wilde huren waar we met zijn alles heerlijk konden gaan eten en tijd is voor goede gezellige gesprekken onder het genot van een heerlijk drankje, wilde we namens mij en mijn broer en enkele andere belangrijke familieleden en vrienden een leuk origineel cadeau geven. Daarom zijn wij hiernaar ook gaan zoeken.

Het feest

Na enkele weken aan voorbereiding was de dag van het feest dan eindelijk aangebroken. We hadden een leuk zaaltje afgehuurd waar we van een heerlijk diner konden gaan genieten. We smokkelde mijn ouders met een smoes mee van huis. En daar aangekomen stonden alle gasten ons al op te wachten. Een super leuke verrassing. En dat vonden mijn ouders ook! Na een heerlijk voor- en hoofdgerecht was het zover. De uitreiking van ons cadeau.

Tijdschrift 50 jaar getrouwd

Via internet kwamen we op een website waar ze een super leuk origineel idee aanboden. We vonden namelijk een website waar je een super mooie, kwalitatief goed tijdschrift kon ontwerpen. Hierin hebben ik en mijn broer een mooie pagina voor het huwelijkspaar gemaakt. Zodoende hebben nog enkele familieleden en vrienden dit gedaan. Maar ook hebben we een pagina gemaakt waarin we het koppel in 1 zin beschrijven. Dit was een idee dat we vonden op de website van jilster.nl. Super leuk en origineel dus! Zoek jij ook een origineel idee voor een 50 jarig trouwjubileum? Dan is het maken van een tijdschrift bij Jilster een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Krijg een overzichtelijke besteklade dankzij een lade indeling op maat

Een flexibele samenwerking

CBBS regelt uw salarisadministratie