Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Spier- en gewrichtspijn werkt u weg met een behandelplan van een fysiotherapeut in regio Kaatsheuvel

Loopt u al langere tijd met lichamelijke klachten rond? Dan doet u er verstandig aan om deze te laten behandelen bij een specialist. Aanhoudende spier- en gewrichtspijn laat u bij voorkeur behandelen door een ervaren fysiotherapeut. Bij Fysio Loon op Zand, in de buurt van Kaatsheuvel en Waalwijk, staat altijd een deskundige fysiotherapeut voor u klaar. Deze praktijk heeft vijf therapeuten in dienst, ieder met eigen expertises. Zij zorgen voor een behandelplan op maat voor uw specifieke situatie. U kunt bij hen onder andere terecht voor fysiotherapie naar aanleiding van blessures, revalidatie na operaties aan gewrichten, oncologie, geriatrie, reuma en valpreventie training.

Een traject geheel afgestemd op uw situatie

Wanneer u zichzelf aanmeldt bij deze praktijk, onderzoeken zij eerst de aard van uw klachten. Vervolgens wordt het behandeltraject zorgvuldig uitgestippeld. Zo ontvangt u ondersteuning op deskundige wijze. Deze specialist in de omgeving van Kaatsheuvel heeft altijd een geschikte fysiotherapeut voor u klaarstaan, maar zij bieden meer dan standaard lichamelijke begeleiding. Heeft u bijvoorbeeld klachten na een opname op de intensive care? Dit komt vaker voor, vandaar dat er zelfs een verzamelnaam voor deze klachten bestaat: Post Intensive Care Syndroom (PICS). Kort samengevat is het zo dat mensen die een tijdje op de intensive care hebben gelegen, hier achteraf nog fysieke of mentale klachten aan overhouden. Een professional van deze praktijk zorgt er daarom voor dat u hier vanaf komt. De medewerkers van Fysio Loon op Zand begeleiden u bij uw revalidatie en komen indien gewenst zelfs bij u thuis langs voor ondersteuning op maat.

Maak direct een afspraak

Wilt u direct aan de slag met een ervaren fysiotherapeut in regio Kaatsheuvel en Waalwijk? Maak dan direct een afspraak bij Fysio Loon op Zand. Zij helpen u stapsgewijs van uw klachten en kwaaltjes af. Via hun website plant u eenvoudig en snel een afspraak in. Hier vindt u tevens alle contactgegevens, zodat u hen direct kunt bereiken als u nog vragen heeft.