Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Keramische tegels bieden veel voordelen voor je woning

Keramische tegels bieden veel voordelen voor je woning

De vraag naar keramische tegels is in de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Voorheen werden de tegels voornamelijk gebruikt voor in de tuin. Ze zijn ook zeer geschikt voor in huis. Het vinden van een vloer die goed bij jou past kan best lastig zijn. Het is belangrijk om een goede afweging tussen alle opties te maken. In dit artikel lees je over de voordelen die keramische tegels jou kunnen bieden, zodat jij de juiste keuze kan maken over de vloer van jouw woning!

 

Keramische tegels zijn gemakkelijk te onderhouden

Door de kleur-, kras-, en slijtvaste eigenschappen van de tegel gaat deze gemiddeld een stuk langer mee dan bijvoorbeeld een vloer van hout of laminaat. Dit is ideaal voor wanneer je kinderen vergeten hun vieze schoenen uit te doen voordat ze naar binnen gaan. Honden en katten lopen ook wel eens met vieze voeten door het huis. Voor keramische tegels is dit geen punt! Ze zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken. Opnieuw laten schuren of andere onderhouds praktijken heeft een keramische tegel ook geen behoefte aan. Een keer leggen, en dan liggen ze ook echt!

 

Hoe gaan ze samen met vloerverwarming?

Veel Nederlanders kiezen ervoor hun radiator te vervangen voor vloerverwarming. Dit bespaart ruimte en energie. Misschien heb jij ook al eens overwogen om vloerverwarming aan te leggen. Keramische tegels zijn hier zeer geschikt voor. Ze zorgen voor een goede verdeling van de warmte over de gehele vloer. De tegels houden de warmte goed vast, hierdoor stijgen de energiekosten een stuk minder! En het extra wooncomfort is natuurlijk prettig.

 

Hoe kom ik aan keramische tegels?

Voor het aanschaffen van Keramische tegels kan je terecht bij Regge Tegels. Met een groot en verschillend assortiment is de kans groot dat je wat voor jou vindt. Het ruime aanbod biedt veel keus zodat jij de perfecte vloer voor jouw woning kan vinden.

 

https://www.regge-tegels.nl/