Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Incassobureau zoeken

Klik hier voor incassoadvocaten.nl dat zag ik staan op een website welke ik vond. Ik was al een aantal weken opzoek naar een incassobureau maar had mezelf er nog niet vaak in verdiept. Tot dat ik die link vond op een blog platform. Hierop zag ik goede recensies staan dus besloot ik mezelf er in te gaan verdiepen en de website van Incasso Advocaten eens goed door te lezen en deze goed te gaan bekijken. Ben jij benieuwd naar de werkwijze van advocatenbureau Incasso Advocaten? Lees dan deze blog! Want ik heb hen uit eindelijk in geschakeld.

Incassobureau zoeken

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau inschakelen. Dit kwam omdat ik last heb van een niet betalende klant. Ik heb afgelopen maanden meerdere malen een bestelling bezorgt, maar de klant betaalde maar niet. Na de zoveelste onbeantwoorde telefoongesprekken en mailtje heb ik nu toch echt besloten om een incassobureau in te schakelen. Ik besloot na het grondig bestuderen van de website eens een mailtje te sturen naar Incasso Advocaten. Met daarin mijn vraag, wat zij voor mij kunnen betekenen. Al snel ontving ik een mail met daarin de antwoorden op mijn vraag en de vraag of ik eens langs kon komen voor een persoonlijk gesprek om het verhaal nog eens haarfijn te gaan vertellen.

Dit deed ik dus nog eens, ik vertelde dat ik meerdere bestellingen bezorgt had en dat ik de factuur elke keer er netjes bij gaf. Ik heb hem meerder malen gebeld en gemaild maar hij gaf geen kik, vertelde ik. Incassobureau Incasso Advocaten beloofde mij eraan te gaan werken en zo gaf ik die advocatenbureau mijn zaak.

Wil jij ook een incassobureau aan jouw zijde waarbij je ook direct een advocatenbureau aan je zijde hebt? Dan zou ik zeker eens gaan kijken op incassoadvocaten.nl en vraag naar wat zij voor jou kunnen betekenen. Want dat is zeker een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Laat uw elektrische installaties volgens de SCIOS Scope 8 of 10 norm inspecteren

Altijd de juiste zonwering Ede voor uw woning

Trouwfeest organiseren