Webverkenner
Image default
Woningen

Hoeveel vloerverwarmingsbuizen heb je nodig

Je hebt besloten om een andere vloer te gaan leggen. Het oude tapijt wat er al jaren in ligt gaat ruimte maken voor mooie plavuizen. Om het dan meteen goed te doen komt hier vloerverwarming onder te liggen. Niets is fijner om met blote voeten op de stenen vloer te kunnen lopen, zonder dat de voeten koud worden. Echter is nu de vraag hoeveel vloerverwarmingsbuizen er nodig zijn om de gehele vloer te kunnen verwarmen. Hier moet wel nauwkeurig naar gekeken worden, anders loop je de kans dat een gedeelte in de woning niet warm wordt. Online, bij 123 installatiematerialen staat precies hoe je deze buizen het beste kan leggen. Je moet er rekening mee houden dat er 10 cm afstand tussen deze buizen is. Dit komt neer op ongeveer 10 meter verwarmingsbuizen per vierkante meter. 

Stel je vraag hier online

Kom je er even niet helemaal uit welke vloerverwarmingsbuizen je het beste kunt nemen en hoeveel je ervan nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan via een live chat met één van de specialisten. Of neem telefonisch of via de mail contact op. 

Bij 123 installatiematerialen zijn diverse producten te bestellen. Van ventilatiesystemen, tot boilers en airco’s en veel meer. Hier zijn diverse artikelen online te bestellen. Tevens kan er advies of een offerte worden aangevraagd. Voor meer informatie, neem contact op met de experts van dit bedrijf. Zij zullen er alles aan doen om te helpen met het maken van de juiste bestelling. Ook voor andere vragen en advies ben je hier aan het juiste adres.