Webverkenner
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel soorten bh’s kennen we?

Hoeveel soorten bh’s kennen we?

 

Weet jij het antwoord op de vraag hoeveel soorten bh’s we kennen? Ik denk niemand! Het aantal is de laatste jaren natuurlijk ontzettend gegroeid, dat het bijna niet meer bij te houden is. Toch doen we een poging om de meest populaire variant er voor je tussenuit te pikken en hier wat verder op in te gaan. Aangezien de meeste vrouwen nog altijd alleen een ‘normale’ bh dragen, denken we dat het goed is wanneer we de eerste stap zetten naar de wat minder excentrieke varianten. Zo houden we het voor iedereen toegankelijk en kun je helemaal zelf beslissen of je het wel of niet iets vindt. Het is namelijk wel eens goed om ook eens verder te kijken dan je alleen vast te houden aan de pasvorm die je altijd draagt. Uiteraard snappen we ook heel goed, dat wanneer iets goed is, je het beter zo kunt laten, maar in dit geval staat het natuurlijk volledig vrij om eens een keer iets te proberen.

 

Sport bh

 

Een sport beha is een bh die relatief oud is, maar toch iedere keer weer in een nieuw jasje wordt gestoken. Deze bh werd tot enkele jaren geleden daadwerkelijk alleen gebruikt in de sportschool, maar we zien ze nu steeds vaker terug als onderdeel van onder dagelijkse outfit. Vooral bij jonge dames is deze bh enorm in trek. Met name de freya sport bh is een bh die ontzettend populair is. Logisch ook, gezien de vormen en verschillende soorten kleuren waarin deze beschikbaar is. Uiteraard snappen we, dat je niet morgen naar een sportzaak gaat om er eentje aan te schaffen, maar voor tijdens het sporten is het een absolute aanrader om er één te dragen. De ondersteuning die het biedt is namelijk niet alleen praktisch, maar ook goed voor het welzijn van je lichaam.

 

Push up bh

 

Waar eerder nog de push up werd gebruikt door veel vrouwen met kleinere borsten, zien we nog ook steeds vaker dan de bh grote maten in push up uitvoering zijn. Er is namelijk gekeken naar de toegevoegde waarde van deze bh als het gaat om de ondersteuning van de borsten en deze bleek ontzettend goed. Niet heel gek uiteraard, aangezien de borsten voor een deel worden gelift. Dit zorgt er dus automatisch voor dat je borsten hoger in je bh zitten, waardoor het contact een stuk intensiever is. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de bandjes het gewicht van beide borsten evenwichtiger kunnen verdelen, waardoor zowel de pasvorm als ook het comfort stukken verbetert.