Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Een huisarts in Eindhoven die een directe aanpak centraal stelt

Woont u in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een vaste huisarts waar u snel met klachten terecht kunt? Dan is Huisartsenpraktijk Keunen voor u het juiste adres. Hier rekent u op een betrouwbare huisarts die onderdeel is van een breder medisch netwerk, waardoor u snel op de juiste plaats komt om iets aan uw fysieke of mentale klachten te doen. Ook vertrouwt u op een huisarts uit Eindhoven die goed naar uw verhaal luistert en resultaatgericht te werk gaat. Zo maakt u bij deze praktijk gebruik van een breed pakket aan eerstelijnszorg, waarbij er altijd direct en op de meest passende manier gereageerd wordt op klachten van patiënten. Dat is immers het belangrijkste wanneer u een huisarts in regio Eindhoven nodig heeft!

Altijd op de juiste manier geholpen

Fysieke en/of mentale klachten beïnvloeden altijd het dagelijks leven in bepaalde mate, waardoor het belangrijk is om snel bij een huisarts terecht te kunnen indien u woonachtig bent in Eindhoven. Huisartsenpraktijk Keunen is niet zomaar een huisartsenpraktijk op zichzelf; hier communiceren de zorgverleners met veel verschillende specialisten van het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis. Door de goede contacten met medisch specialisten die werkzaam zijn bij deze instanties, wordt u snel en eenvoudig doorverwezen wanneer dit nodig is. Heeft u lichte klachten? Dan kan de huisarts het vaak ook zelf goed oplossen of verhelpen. Een afspraak met deze huisarts in Eindhoven regelt u eenvoudig via het formulier op de website. Dit kan ook een elektronisch consult zijn, wat vaak nóg efficiënter is.

Aanmelden als cliënt en herhaalrecepten aanvragen

Wilt u zich aanmelden als cliënt bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dan kunt u dit ook eenvoudig via de website van deze praktijk doen. Vul het inschrijfformulier in en u krijgt snel antwoord van de assistente. Bent u al cliënt? Dan vraagt u ook heel eenvoudig uw herhaalrecepten online aan. Zo hoeft u nauwelijks moeite te doen om uw geneesmiddelen op tijd in handen te hebben.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een vloerverwarming infrezen en zit er warmpjes bij

Dakdekker uit Gouda zorgt voor professioneel gelegde dakbedekking

Waarom deze specialist de beste Managed Service Provider van Nederland is