Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Drie dingen waar je op moet letten tijdens een verhuizing

Verhuizen doe je niet elke dag, tenminste niet tenzij je voor een verhuis organisatie werkt. Wanneer je dan gaat verhuizen kan dit best spannend zijn. En niet alleen omdat je op een andere plek, in een ander huis gaat wonen. Dat alleen brengt al veel stress met zich mee, maar het meest stressvolle is vaak alles wat je moet regelen. In deze blogs hebben wij een aantal tips voor je klaargezet zodat jij makkelijker verhuist. We hopen je zo wat stress momentjes te kunnen besparen. Ben jij benieuwd naar onze drie verhuis tips? Aarzel dan niet en lees snel verder! 

Nieuwe witgoed artikelen

Tijdens een verhuizing is het vaak handig nieuwe witgoed artikelen aan te schaffen. Je oude koelkast en wasmachine meenemen kan prima, maar vaak zijn deze wel verouderd of staan ze op het punt het te begeven rond de tijd dat je weer verhuist. Maar deze keuze maken is niet zo lastig. Het vinden van een goede plek om nieuwe witgoed artikelen te vinden daarentegen wel. Om je te helpen adviseren we je om eens een kijkje te nemen op de site van Piest. Zo kun je op verschillende plekken in Nederland je witgoed artikelen bij Piest halen. Witgoed kopen in Hengelo kan ook bij Piest! Zij bieden een ruim assortiment aan witgoed artikelen en helpen je bij vragen graag verder! Dat alles zodat jij de beste keuze maakt voor jouw situatie!

De gas en elektriciteit
Het regelen van gas en electra hoeft niet lastig te zijn. Regel nummer een is ga nooit in op een aanbod via de telefoon. Je kunt gemakkelijk via online vergelijkingssites kijken wat op jouw postcode het beste aanbod is. Probeer ook altijd te kiezen voor duurzame stroom. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst. Een aanbieder zoals greenchoice is vaak een goede keuze, zeker in combinatie met zonnepanelen.

 

https://www.piest.nl/