Webverkenner
Image default
Winkelen

5 onvergetelijke to-do’s voor je vakantie in Zeeland

Tijdens jouw verblijf in Zeeland kun je natuurlijk volop genieten van zon, zee en strand. Als provincie met de meeste zonuren in Nederland zit je hier goed wanneer je een ontspannen vakantie wilt beleven. Mar wat kun je gaan doen als je een break wilt nemen van jouw strandbedje? Ontdek de leukste activiteiten vanuit je huisje Zeeland en geniet van een onvergetelijke vakantie! Hier vind je 5 onvergetelijke to-do’s voor jouw vakantie in het mooie Zeeland!

1: Ga op zeehondensafari

Wie zegt dat je alleen zeehonden kunt spotten bij de Waddeneilanden? Vanwege het vele water en de ongerepte natuur vind je zeehonden ook in Zeeland. Het is dan ook heel goed mogelijk om mee te gaan met een natuurexcursie: je kunt de zeehonden dan spotten in hun natuurlijke omgeving. Tijdens een boottocht kom je heel dicht in de buurt!

2: Bezoek Neeltje Jans

Neeltje Jans is een van de leukste uitjes en zeker onmisbaar wanneer je een huisje aan zee in Zeeland boekt. Hier leer je alles over de Deltawerken en de Oosterscheldekering. Het park is een perfect voorbeeld van een veelzijdig uitje, want je vind hier ook veel leuke attracties en een zeehondenshow. Er valt dus genoeg te beleven tijdens een bezoek aan Neeltje Jans.

3: Wandel over de Zeelandbrug

De bekende Zeelandbrug is maar liefst 5 kilometer lang. Dit indrukwekkende bouwwerk bewandelen is een absolute must voor jouw verblijf in Zeeland. Je kunt hier van Noord-Beveland naar Schouwen-Duiveland. De brug is een bijzonders staaltje bouwwerk en is dan ook een aanrader om hier overheen te fietsen of te rijden. Kijk uit voor de wind: deze kan voor behoorlijk wat tegenwind zorgen!

 

4: Ontdek de stad Vlissingen

De stad Vlissingen is niet voor niets een absolute must om te ontdekken. Hier kun je door de stad wandelen, langs de boulevard struinen of een van de vele bezienswaardigheden ontdekken. Breng een bezoek aan het Zeeuws maritiem MuZEEum of ontdek het Arsenaal. Er worden daarnaast genoeg leuke evenementen georganiseerd in de stad en omgeving: ideaal om te gaan ontdekken tijdens je verblijf. 

5: Ervaar de wandel- en fietspaden

Zeeland is rijk aan natuur: ieder gebied heeft zijn eigen unieke flora en fauna. Door een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden worden deze gebieden met elkaar verbonden. Met een wandeling of fietstocht kun je de Zeeuwse natuurgebieden gaan ontdekken. Er zijn tochten voor beginners en ervaren wandelaars en fietsers. Kom langs onontdekte plekken, rustige gebieden en beleef prachtige uitzichten.

 

 

https://www.villaspot.nl/